Cele mai bizare mofturi pe care le au vedetele! Nu ai fi crezut că există așa ceva

Publicat: 11 mart. 2020, 12:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Nu ai fi crezut vreodată că poate exista așa ceva în lume! Vedetele accesează diferite servicii bizare pentru a se simți bine. Nimic de blamat! Dar cine s-ar fi gândit vreodată că ai putea beneficia de astfel de servicii?

Fie că este vorba despre a dormi cu un străin, fie că este vorba despre servicii intime, vedetele nu se sfiesc și recunosc că le folosesc pentru plăcerile proprii. Sau, cine știe, să își trateze o fobie!

De exemplu, celebrele Pink și Jennifer Lopez au angajat ciupitori de sfârcuri! Acest serviciu este folosit pentru a scăpa de emoții. Astfel că, înainte de a urca pe scenă, vedetele se întâlnesc cu persoanele respective pentru a le reda încrederea în sine ciupindu-le…sfârcurile. De asemenea, Jennifer Lopez a folosit acest serviciu pentru a se asigura că i se văd mameloanele când este filmată, potrivit OkMagazine.

Pe de altă parte, Lady Gaga beneficiază de un alt serviciu mai ”normal” – am putea spune. Ea ar avea nevoie mereu de o persoană care să o țină în brațe noaptea. Din cauza aceasta, în anul 2013, Lady Gaga a fost dată în judecată de fosta sa asistentă, Jennifer O Neill, pentru că a stat peste program la muncă și nu a fost plătită. Mai mult decât atât, îi cerea asistentei sale să doarmă cu ea în pat, pentru că nu îi plăcea să stea singură.

Mark Wahlberg are o alarmă umană, fiind mereu la timp oriunde! Pentru a fi sigur că nu va fi niciodată în întârziere, Mark a angajat un om care să-l trezească dimineața. Este asistentul lui personal!

Dacă credeți că acest lucru e ciudat, stați să vedeți altceva! Rod Stewart are o echipă care îi întunecă încăperea, pentru a nu intra strop de lumină. Are nevoie de acest lucru pentru a dormi bine și pentru a nu fi deranjat. De asemenea, unde jaluzelele nu pot acoperi lumina de afară, pune bandă adezivă.

Unul dintre asistenții artistei Mariah Carey este angajat pe post de ”tavă”. Aceasta trebuie să îi ține mereu băutura! Secretul artistei a ieșit la iveală în anul 2008 când antrenorul vocal Carrie Grant a confirmat că persoana respectivă are mereu la ea și un pai, ca aceasta să nu-și șteargă rujul! “Există o femeie care-i ţine băutura şi paiul. Zboară cu ea prin toată lumea şi numai asta face”, a divulgat Grant.

Zi ploioasă? Nicio problemă! P. Diddy avea pe cineva care-i ţinea umbrela pentru el! Cel care a făcut acest lucru a fost Fonzworth Bentley și apoi a renunțat la acest job pentru cariera în muzică și aparițiile la tv.

Publicat: 11 mart. 2020, 12:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă