Și-au mai acordat o șansă! Care este adevărul din spatele relației artistei Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez

Publicat: 16 mart. 2021, 11:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Presa internațională a speculat faptul că frumoasa artistă Jennifer Lopez, apreciată și aplaudată de milioane de fani, și logodnicul ei, Alex Rodriguez, s-au despărțit. Însă, adevărul din spatele ”despărțirii” ar fi cu totul altul!

Mai multe publicații de peste Ocean au scris că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus „pa-pa” după patru ani de relație, dintre care doi ani de logodnă. Dar, totuși, adevărul se pare că ar fi cu totul altul, și cei doi ar fi încă împreună, însă separați, din cauza jobului. În timp ce Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană, la filmări, logodnicul ei, Alex Rodriguez, este la Miami și s-ar pregăti pentru sezonul de baseball.

Totuși, până într-un anumit moment, nici Jennifer Lopez și nici Alex Rodriguez nu au dat vreo declarație, după ce s-a scris în tabloide că ar fi rupt logodna. La câteva zile distanță, după ce presa a alimentat acest zvon al despărțirii, cei doi au transmis un comunicat oficial prin care au spus: „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri”, pentru revista People.

O sursă apropiată celor doi a declarat faptul că ”ei niciodată nu s-au despărțit oficial, au vorbit despre o separare, dar încă sunt împreună. Aceștia trec printr-o situație dificilă. Dar nu s-au despărțit”, arată Verdict.

Au apelat la terapie de cuplu

Vă vine să credeți sau nu, dar și vedetele apelează la specialiști în terapie pentru cuplu! În această situație s-au aflat și Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, logodnicul ei. La începutul pandemiei, cei doi au mers la ședințele de terapie de cuplu.

„Alex, dintre toate persoanele, îmi spunea: ‚Ador. Ador să fiu acasă. Ador să fiu pe Zoom. Ador să știu că micuții sunt aici, iar tu ești aici mereu.’ A fost chiar bine. Am putut să lucrăm la noi. Am apelat la terapie. A fost benefică pentru noi și pentru relația noastră’. Plănuiam totul de luni, luni, luni și luni de zile, ar fi fost în străinătate. Poate că nu a fost momentul potrivit. Începi să te gândești la toate aceste lucruri, cum totul se întâmplă la momentul perfect”, a dezvăluit vedeta.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 16 mart. 2021, 11:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă