Are sau nu Jennifer Lopez operații estetice? Fanii sunt uimiți cum arată la 51 de ani

Publicat: 20 Jan. 2021, 08:45 Vedete

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional și multe doamne și domnișoare se întreabă dacă vedeta de 51 de ani are injecții cu botox, având în vedere tenul lipsit de riduri.

Vedeta a ajuns la vârsta de 51 de ani și se poate lăuda și mândri cu un ten impecabil! Jennifer Lopez a mărturisit public faptul că nu a folosit niciun fel de injecție cu botox pentru față și nici nu a apelat la operații estetice, așa cum o parte din urmăritorii ei sunt convinși în sinea lor că a trecut pragurile medicilor esteticieni, având în vedere faptul că nu i se vede niciun rid pe față.

Totuși, Jennifer Lopez le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că folosește o mască de față din colecția ei de produse cosmetice. Unul dintre urmăritori i s-a adresat: „Pot să menționez faptul că sprâncenele și fruntea nu se miscă deloc când vorbești? Cu siguranță ai Botox, mult, dar este în regulă. Doar spun”.

Iar Jennifer Lopez a răspuns: „Este doar fața mea. Pentru a 500 oară spun că nu mi-am injectat Botox sau alte substanțe niciodată și nici nu am operații. Doar spun”. Artista mărturisește că are un ten frumos pentru că se odihnește, folosește SPF și serumuri și ia suplimente alimentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Cum a devenit faimoasă Jennifer Lopez

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 20 Jan. 2021, 08:45 Vedete
Pe aceeași temă