Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit, după doi ani de logodnă

Publicat: 13 Mar. 2021, 15:32 Vedete

Este o nouă despărțire în showbizul internațional! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus ”pa-pa”, după ce fostul jucător de baseball ar fi înșelat-o pe frumoasa artistă.

Celebra cântăreață Jennifer Lopez și fostul jucător de baseball Alex Rodriguez s-au separat, la doi ani de logodnă. Sportivul ar fi înșelat-o pe artistă, iar Jennifer Lopez nici nu s-a gândit vreo secundă să îl ierte pe partenerul ei. Anunțul a fost făcut peste hotare, în presa din Statele Unite ale Americii. La patru ani de relație și doi de logodnă (fiind logodiți din 2019), se pare că cei doi au ales drumuri diferite. Nunta celor doi a fost anulată chiar de două ori.

Alex Rodriguez a activat ca jucător de baseball la Seattle Mariners (1994–2000), Texas Rangers (2001–2003) și New York Yankees (2004–2013, 2015–2016). A fost campion în Major League Baseball în 2009, arată GSP.

Au apelat la terapie de cuplu

Vă vine să credeți sau nu, dar și vedetele apelează la specialiști în terapie pentru cuplu! În această situație s-au aflat și Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, logodnicul ei. La începutul pandemiei, cei doi au mers la ședințele de terapie de cuplu.

„Alex, dintre toate persoanele, îmi spunea: ‚Ador. Ador să fiu acasă. Ador să fiu pe Zoom. Ador să știu că micuții sunt aici, iar tu ești aici mereu.’ A fost chiar bine. Am putut să lucrăm la noi. Am apelat la terapie. A fost benefică pentru noi și pentru relația noastră’. Plănuiam totul de luni, luni, luni și luni de zile, ar fi fost în străinătate. Poate că nu a fost momentul potrivit. Începi să te gândești la toate aceste lucruri, cum totul se întâmplă la momentul perfect”, a dezvăluit vedeta.

Cum a devenit faimoasă Jennifer Lopez

Actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Mar. 2021, 15:32 Vedete
Pe aceeași temă