Despărțire în showbiz! Ashley Benson și G-Eazy și-au spus ”pa-pa!”

Publicat: 10 Feb. 2021, 14:57 Vedete

O nouă despărțire în showbiz. De data aceasta este vorba despre actrița Ashley Benson și cântărețul G-Eazy. Cei doi și-au spus ”pa-pa!”, după aproape un an de relație.

Anunțul a fost făcut în presa străină. Actrița Ashley Benson și artistul G-Eazy au luat decizia de a nu mai fi împreună, după aproape un an de relație. Inițial, cei doi au început să nu se mai urmărească pe rețelele de socializare, spunea o sursă pentru E! News. Cei doi au fost văzuți împreună în luna mai a anului trecut, după ce Ashley Benson s-a despărțit de Cara Delevingne.

„Ei au lucrat împreună recent, dar sunt prieteni de multă vreme și au amici comuni. Au o conexiune frumoasă și chiar se înțeleg. Ambii sunt amuzanți și adoră să se relaxeze stând acasă și râzând. Nu este nimic serios, dar le place să petreacă timp împreună”, povestea o sursă pe atunci.

În ultima vreme, cei doi s-ar fi certat de mai multe ori, mai ales că actriței nu îi plăcea ca partenerul lui să îi vorbească despre alte femei: „Lui Ashley nu îi plăcea cum se comporta cu ea. Ceva nu era bine. Ea i-a spus că între ei s-a terminat totul. A simțit că nu i se dedica total. Ea nu suporta să îl audă vorbind despre alte femei”.

O altă despărțire recentă: Rita Ora i-a spus ”pa-pa” iubitului

Are toată lumea la picioare! Rita Ora este una dintre cele mai frumoase artiste din lume. Are un talent incredibil, e jovială, respectată și foarte iubită de public! Dar oare ce-i lipsește artistei pentru a avea o relație ”ca la carte”? Recent, publicațiile din afară scriu că Rita Ora și iubitul s-au despărțit.

Anul 2020 venise cu o ”veste bombă” de peste Ocean, și anume faptul că Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty, au decis să se despartă. După ceva timp, ea s-a afișat în public la brațul altui bărbat, și anume Romain Gavras, producător. După o relație de aproape șase luni, se pare că și această poveste ajunge la final. Ruptura ar fi intervenit după ce au fost nevoiți să stea departe unul față de celălalt, în izolare. În public, ei au fost văzuți ultima oară în luna noiembrie a anului trecut. În prezent, Rita Ora a fost nevoită să plece în Australia la filmările ”The Voice”, unde va sta câteva luni.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2, 3

Publicat: 10 Feb. 2021, 14:57 Vedete
Pe aceeași temă