Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, după nouă ani de relație: ”Rămânem prieteni”

Publicat: 01 feb. 2021, 14:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

O nouă despărțire-șoc în showbizul românesc! Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus ”pa-pa” după nouă ani de relație. Anunțul l-au făcut chiar cei doi.

După o relație de mai bine de nouă ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit. Anunțul l-au făcut chiar pe rețelele de socializare. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri de la noi, apărând împreună în diferite seriale românești. Dar astăzi, cei doi au făcut un anunț care a întristat multe persoane: se despart, după atâția ani de relație.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a Vlad Gherman pe Instagram.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a continuat Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit. Pandemia i-a afectat

Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu, iar după nouă ani de relație au decis să rămână prieteni.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a adăugat Vlad Gherman, arată Cancan.

”Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a mai transmis actrița din „Sacrificiul”.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 01 feb. 2021, 14:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă