Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor face pasul cel mare? ”Noi urmăm”

Publicat: 24 aug. 2020, 09:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Actrița Cristina Ciobănașu și partenerul ei, Vlad Gherman, au mers recent la o nuntă, iar pe rețelele de socializare aceasta a scris un mesaj care te duce cu gândul că dorința ei în acest moment ar fi ca Vlad să o ceară în căsătorie.

Până în acest moment, Cristina Ciobănașu nu a ajuns în fața ofițerului de stare civilă, dar este nerăbdătoare să spună ”Da!”, alături de Vlad Gherman. Cu aproape un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Ciobănașu a reușit să câștige foarte repede simpatia oamenilor, prin modul ei de a fi și de a juca în pelicule de pe micile ecrane.

”Cea mai fericită pentru prietena mea, care a spart gheața și s-a măritat! ?? Vlad, noi urmăm? #happy #wedding”, a scris actrița pe Instagram.

Cristina Ciobănașu și-a schimbat look-ul. A renunțat la roșcatul aprins pe care îl avea

Chiar cu o zi înainte de a face publică imaginea cu ea șatenă, Cristina Ciobănașu scrisese pe Instagram: ”E timpul să facem niște schimbări…?”. Nimeni nu s-ar fi gândit că va renunța la culoarea părului! Roșcata din ”Sacrificiul” și ”Pariu cu viața” este acum…șatenă!

Fanii i-au scris: ”Ești minunată! Chiar dacă acea culoare roșiatică a ta era extraordinară și îți scoteau ochii de zână în evidență, ești SUPERBĂ și așa,deoarece mereu te-a caracterizat naturalețea. Așteptam demult această schimbare, dar am știut că o să o faci la momentul potrivit. Te ador!❤””Ce frumos îți stă! Să îți fie de bine❤️???””Sunt atât de fericita ca te-ai întors la culoarea ta naturală ! ❤️? Te ador !”.

„M-am vopsit. Sunt foarte fericită. Culoarea nu este finală, pentru că a fost foarte greu să scoatem pigmentul de roșu din păr. Voi ajunge la culoarea pe care mi-o doresc eu treptat. Acesta a fost primul pas. Probabil că va trebui să mă mai vopsesc de vreo două-trei ori… Cert este că mi-am dorit foarte tare să fac o schimbare. Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns. M-am bucurat destul și am vrut să fac o schimbare. În timp vreau să mă întorc la culoarea mea naturală”, spunea actrița atunci.

Publicat: 24 aug. 2020, 09:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă