Serialul „Sacrificiul”. Cand va fi difuzat primul episod pe Antena 1 si ce vedete fac parte din distributie

Publicat: 26 Aug. 2019, 20:20 News 3

Luna septembrie e plina de surprize si schimbari pentru iubitorii de productii tv romanesti. Serialul va fi lansat in curand, si iti prezentam si ce vedete fac parte din distributie.

Serialul „Sacrificiul” va fi difuzat de catre Antena 1. Noua productie a postului de televiziune vrea sa dea lovitura si sa doboare orice audienta, cand va fi difuzata.

In distributie se regasesc nume grele de actori romani, dar si unii mai putin cunoscuti, pe care in mod cert ii vom indragi in rolurile pe care le vor avea! Primul episod va fi difuzat pe data de 11 septembrie 2019, de la ora 20:00. Carmen Tanase se retrage din serialul de la Antena 1!

Serialul „Sacrificiul”. Ce actori joaca?

Serialul

„Productia este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte realte declarate istoric, dar si pe fapte reale povestite de cunoscuti”, au anuntat reprezentantii postului de televiziune Antena 1.

Serialul „Sacrificiul” va fi difuzat atat in zilele de miercuri, cat si joia, de la ora 20:00, incepand cu 11 septembrie. Din distributie fac parte urmatorii actori romani: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Ralea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Carmaciu, Ioana Blaj, Mihai Calin, Cristina Ciobanasu, Oana Zavoranu, Vlad Gherman, Doinita Oancea, Ana Cretu, Daniel Nuta, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrota, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan si Tudor Rosu.

„Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru ca e o fresca a societatii romanesti contemporane, cu adanci radacini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe povesti care se impletesc, multe personaje care descopera secrete si brusc se trezesc intr-o alta viata”, a povestit Simona Macovei, scenarista serialului.

„Ne-am dorit sa avem un filon puternic de comedie care sa fie prezent in fiecare episod, bineinteles asta nu inseamna ca vom ignora partea de drama, ori povestile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului”, a spus si Radu Grigore, scenarist al serialului.

Productia de pe Antena 1 poarta semnatura Ruxandrei Ion, scenariul fiind unul original si care se bazeaza pe fapte reale. Va fi un serial bazat pe povestile a trei familii, din medii diferite. Filmarile au fost realizate in mai multe locatii din Bucuresti, dar si in imprejurimi.

sursa: a1.ro

Publicat: 26 Aug. 2019, 20:20 News 3
Pe aceeași temă