Ioana Ginghina a vorbit despre interventia cu botox: „Ma tot interesez”

Publicat: 26 Aug. 2019, 15:40 News 3
Ioana Ginghina a vorbit despre interventia cu botox: „Ma tot interesez”

Actrita a postat un mesaj pe contul de socializare in care a vorbit despre interventiile estetice.

Ioana Ginghina a vorbit despre interventia cu botox. Actrita nu s-a sfiit sa spuna adevarul cu privire la parerea personala despre operatiile estetice si daca isi face sau si-a facut deja.

„Da, așa e, am încercat botox la aproape 42 de ani și chiar nu trebuie să dau explicații pentru asta. Nu are nicio legătură cu divorțul ci doar cu faptul că vreau să previn îmbătrânirea fetei, atât cât pot, fără a umbla la trăsăturile mele natural.

Ioana Ginghina a vorbit despre interventia cu botox

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, fata in fata dupa divort

Cred că am un an de zile de când mă tot interesez despre această procedură și trebuie să înțelegeți că botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze și nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț”, a scris Ioana Ginghină pe contul de socializare.

Cum a reactionat Ioana Ginghina dupa ce Alexandru Papadopol a fost surprins sarutandu-se cu noua iubita

Relatia dintre Ioana si Alexandru s-a incheiat, insa nu si scandalul ramas in urma lor. Fosta sotie a lui Alexandru Papadopol a avut ceva de spus dupa ce barbatul a fost surprins sarutandu-se in vazul lumii cu actrita Adraiana Titieni, fiind fosta sotia a indragitului actor Adrian Titieni.

La doar o luna dupa ce s-a pronuntat divortul dintre Ioana si Alexandru, barbatul a fost surprins in ipostaze tandre alaturi de o alta femeie, Adriana Titieni, actrita, moderatoare si realiztaoare de emisiuni radio si TV.

Publicat: 26 Aug. 2019, 15:40 News 3
Pe aceeași temă