Criminalul de la Sapoca a omorat 6 pacienti pentru ca s-a enervat dupa ce familia i-a vandut o masina cu pepeni! Detalii socante despre crimele salbatice!

Publicat: 26 Aug. 2019, 13:21 Ciao.ro

Bilantul crimelor de la Sapoca a ajuns astazi la 6 dupa ce luni de dimineata inca o pacineta si-a pierdut viata dupa ce a fost atacata saptamana trecuta de barbatul bolnav psihic.

Motivul pentru care criminalul de la Sapoca a ucis 6 pacienti! Nicolae Lungu in varsta de 38 de ani este autorul unui masacru care a avut loc saptamana trecuta la ora 3:30 dimineata in spitalul de psihiatrie Sapoca.

Ultimele informatii din ancheta care il cerceteaza pentru crimele savarsite se pare ca barbatul nu si-ar fi iesit din minti din senin ci ar fi avut un motiv incredibil pentru care a ucis. Din cate se pare barbatul nu avea probleme cu alcoolul dar era recunoscut pentru problemele psihice pe care le avea. Scanteia care a pornit explozia din mintea lui a fost atunci cand a aflat ca familia lui si rudele i-au vandut o masina de pepeni mai ieftin decat stabilise el in timp ce era internat.

”Când ne-am dus pe la el, nu avea nimic, era liniștit. S-a enervat însă foarte tare, a făcut o criză de nervi, pot să spun, atunci când a aflat de la fratele lui că familia i-a vândut ultima mașină de pepeni cu un preț mai mic decât stabiliseră înainte ca el să se interneze. El la început s-a dus miercuri la spital, la UPU Buzău, că-l durea capul, și abia de acolo l-au trimis la Săpoca. Muncise toată săptămâna la câmp, la pepeni, nu e adevărat că muncea cu ziua prin sat, el are o stare bună, are drujbă, are cai, are pământul lui și anul ăsta chiar i-a mers bine cu pepenii”, a dezvăluit un prieten apropiat al lui Lungu pentru wowbiz.ro.

Motivul pentru care criminalul de la Sapoca a ucis 6 pacienti!

”Da, n-ai cum să mai întorci răul făcut, Nicolae a făcut ce a făcut, dar acum văd că e considerat bețivul României, când el dacă bea, bea doar acasă, ne rugam să vină cu noi pe la cârciumă și nu venea! El avea crizele alea de epilepsie, am înțeles, în care nu mai știa ce făcea. Dar în rest era un bărbat liniștit, care muncea cât era ziua de lungă, nu stătea pe șanț, la vorbă, ca alții din sat”, a continuat prietenul lui Nicolae Lungu.

Publicat: 26 Aug. 2019, 13:21 Ciao.ro
Pe aceeași temă