Imagini dureroase! Ea este femeia din Slobozia care s-a sinucis dupa despartirea de sot! Avea doua fetite si s-a aruncat de pe pod in raul Ialomita!

Publicat: 26 Aug. 2019, 13:02 Ciao.ro

Pe contul de Facebook al Irinai Raluca Dobre au aparut zeci de mesaje de condoleante si de adio. Femeia lasa in urma doua fetite mici.

Ea este femeia din Slobozia care s-a sinucis dupa despartirea de sot! O tanara din Slobozia, mama a doua fetite si-a pus capat zilelor aruncandu-se in raul Ialomita dupa ce s-a despartit de sotul ei.

Nimeni nu stie de ce femeia a recurs la sinucidere, dar prietenii si apropiatii stiau toti ca este foarte afectata dupa despartirea de sotul ei. Cei doi aveau impreuna doua fetite dar au decis sa divorteze, separarea de barbatul ei a facut-o sa simta ca viata nu mai merita traita. Tanara din Slobozia a fost vazuta de un trecator plutind pe raul Ialomita chiar sub podul de la intrarea in oras. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat cu femeia dar din primele rezultate ale cercetarilor se pare ca cea mai plauzibila varianta este sinuciderea.

Trupul femeii a fost observat de un trecător, vineri după-amiază, plutind pe apă în zona podului rutier de la intrarea în oraş, relatează independentonline.ro. Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, vineri, 23 august 2019, în jurul orelor 15.00, un bărbat a sunat la 112 şi a alertat autorităţile după ce a văzut un cadavru plutind pe apa râului Ialomiţa.


Ea este femeia din Slobozia care s-a sinucis dupa despartirea de sot!

Deşi s-au deplasat rapid la faţa locului, echipajele cu paramedici nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa Irinei Raluca Dobre. Surse din cadrul anchetei spun că tânăra ar fi fost despărţită de soţul său, iar acest lucru a afectat-o atât de mult încât a decis să-şi ia zilele.

Publicat: 26 Aug. 2019, 13:02 Ciao.ro
Pe aceeași temă