O noua alerta de persoana sechestrata la Caracal. Zeci de politisti au cautat 12 ore o fata

Publicat: 26 Aug. 2019, 12:10 Ciao.ro
O noua alerta de persoana sechestrata la Caracal. Zeci de politisti au cautat 12 ore o fata

Politistii au cautat timp de 12 ore o fata care a sunat la 112 si le-a spus ca ar fi sechestrata in Caracal. Fata se afla la audieri.

O noua alerta la Caracal. O fată în vârstă de 17 ani, din Caracal, a sunat duminică, 25 august 2019, în jurul orei 13:00, la 112 şi a anunţat că ar fi sechstrată într-o locuinţă din Caracal. Fata nu a vrut să îşi declare datele, însă poliţiştii ar fi identificat-o în cele din urmă, după 12 ore de căutări.

O noua alerta la Caracal

O noua alerta de persoana sechestrata la Caracal

„Duminică, 25 august a.c., în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, cu privire la faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuinţă de pe raza municipiului Caracal.

Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză”, a transmis IPJ Olt, conform adevarul.ro.

După 12 ore, „în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate”, spun poliţiştii, aceştia au constatat că „aspectele sesizate nu s-au confirmat”. Fata se află în aceste momente la audieri, la Poliţia Municipiului Caracal.

Publicat: 26 Aug. 2019, 12:10 Ciao.ro
Pe aceeași temă