Apelul la 112 al femeii dispărute din Olt a durat 20 de secunde: „Lasă-mă să cobor”

Publicat: 14 oct. 2019, 20:13 Autor: D. C. Ciao.ro
Apelul la 112 al femeii dispărute din Olt a durat 20 de secunde: „Lasă-mă să cobor”

Apelul a durat 20 de secunde, aceasta fiind auzită de operatorul STS când a spus: „Lasă-mă, nebunule, să cobor”, apoi legătura s-a întrerupt și nu a mai putut fi refăcută.

Apelul la 112 al femeii dispărute . Potrivit Poliției Olt, femeia a sunat la 112 în jurul orei 15.30.

Operatorul STS a auzit doar „Lasă-mă, nebunule, să cobor!“, iar când apelul a fost direcționat către polițist, s-a întrerupt, fie pentru că femeia a fost împiedicată să mai comunice, fie pentru că a intrat într-o zonă fără semnal, spun polițiștii.

Apelul la 112 al femeii dispărute

O noua alerta de persoana sechestrata la Caracal

La ora transmiterii acestei știri, sunt filtre în tot județul Olt și au fost alertați și polițiștii din județele vecine, toate mașinile fiind oprite în trafic.

Polițiștii din Olt caută, luni, o femeie care a anunțat că este sechestrată, dar nu a oferit alte detalii și nu este cunoscut numărul de telefon de pe care a sunat.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați luni, de o femeie despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii.

„IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. Nu a oferit nici-un detaliu, nici macar cum o cheamă. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Aceștia îi roagă pe cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren.

Publicat: 14 oct. 2019, 20:13 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×