Impacare grandioasa la nunta fiicei lui Becali! Au socat toti invitatii cand au fost vazuti impreuna

Publicat: 14 oct. 2019, 19:10 Autor: Simona Vedete

Nunta Teodorei Becali si a lui Mihai Mincu a fost, cu siguranta, nunta anului.

Impacare grandioasa la nunta fiicei lui Becali! Este vorba despre doua vedete care pana acum s-au certat de nenumarate ori, s-au injurat si s-au acuzat de diverse in fel si chip.

Insa cu ocazia nuntii Teodorei, fiica cea mare a lui Becali, cei doi au parut cei mai buni prieteni, razand si simtindu-se bine de parca nu au avut niciun conflict pana-n ziua de azi.

Impacare grandioasa la nunta fiicei lui Becali!

Impacare grandioasa la nunta fiicei lui Becali!

Este vorba despre Anamaria Prodan si MM Stoica, doua personalitati puternice care mereu au fost in centrul atentiei atunci cand au facut diverse acuze.

De aceea a fost un soc pentru multi sa-i vada socializand fara niciun stres la nunta, insa unii sunt mai spectici, considerand ca de multe ori au jucat teatrul iar toate certurile au fost de fatada.

Oricum ar fi, se vede clar ca Anamaria si Mihai sunt buni prieteni, iar daca au fost certati nici nu mai poate fi vorba despre vreo rivalitate, din contra, este liniste si pace intre cei doi.

Impacare grandioasa la nunta fiicei lui Becali!

Se pare ca Mihai Stoica ar vrea sa revina la FCSB, iar Anamaria Prodan poate sa fie un factor decisiv, mai ales ca se intelege bine cu Gigi Becali.

Iar daca Mihai Stoica va reveni la FCSB, se poate folosi cu usurinta de influenta obtinuta pentru a-si realiza mai usor transferurile dar si pentru a-si promova antrenorii la echipa.

Si pentru ca toata lumea sa vada ca impacarea este pe bune, Anamaria Prodan a postat pe Instagram doua poze in care apare alaturi de Mihai Stoica, in descrierea acestor gasind scris „Rai da’ Buni”.

Publicat: 14 oct. 2019, 19:10 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă