Imagini cutremuratoare! Un om de televiziune si sotia lui au murit intr-un accident cumplit la Iasi VIDEO

Publicat: 26 aug. 2019, 10:11 Autor: Loredana VIDEO

Doliu în Romania. Regizorul TVR Iasi Tudor Axinte si sotia sa au pierit intr-un accident cumplit in urma cu o seara.

Imagini cutremuratoare. Totul a avut loc în comuna Probota din județul Iași. O mașină și o motocicletă s-au izbit violent. Persoanele care se aflau pe motocicletă au murit pe loc. Din primele cercetări alte patru persoane au fost rănite.

Regizorul TVR Iasi Tudor Axinte

Imagini cutremuratoare

Accidentul rutier s-a produs pe raza satului Bâlteni din comuna Probota, județul Iași, conform bzi.ro.
Soția lui Tudor Axinte a suferit multiple leziuni și a murit pe loc. Regizorul a fost resuscitat timp de o oră, însă medicii nu i-au mai putut face nimic. La fața accidentului s-au deplasat un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, 12 subofițeri și mai mulți polițiști rutieri.

„În cursul zilei de duminică a avut loc un grav accident rutier, pe raza localității Balteni. Este vorba despre un impact frontal între un autoturism și o motocicletă. În urma acestui incident au rezultat șase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost gîsit în stop cradio-respirator. Un echipaj SMURD A încercat să îl resusciteze, timp de o oră. Soția acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicație de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conștiente”, a precizat prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iași, conform ziuanews.ro.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Publicat: 26 aug. 2019, 10:11 Autor: Loredana VIDEO
Pe aceeași temă