De azi incepe ridicarea masinilor. LISTA COMPLETA a strazilor vizate

Publicat: 26 Aug. 2019, 11:56 News 4
De azi incepe ridicarea masinilor. LISTA COMPLETA a strazilor vizate

A început ridicarea mașinilor pe străzile Capitalei. Acțiunea demarată de primărie vizează mașinile parcate ilegal pe 350 de artere din București.

De azi incepe ridicarea masinilor

De azi incepe ridicarea masinilor. În atenția reprezentanților Primăriei vor fi mașinile care încurcă traficul, mijloacele de transport în comun și intrările în instituții.

Autoritățile le promit cetățenilor că nu a început o vânătoare de mașini. Vor fi ridicate, spune directorul general al Poliției Locale din București, Daniel Rășică, doar mașinile care blochează mijloace de transport, spitale și școli și chiar trecerile de pietoni.”

De azi incepe ridicarea masinilor

Ce trebuie să faci să-ți recuperezi mașina ridicată?

Șoferii care trebuie să-și recupereze autoturismul ridicat trebuie să ajungă la unul dintre cele două depozite de la marginea orașului. Unul dintre acestea se va afla pe Bulevardul Timișoara nr. 161-163, în sectorul 6, în timp ce al doilea va fi localizat pe Bulevardul Metalurgiei nr. 69-71, din sectorul 4. Ca să afle unde i-a fost dusă mașina, trebuie să sune mai întâi la Poliția Rutieră sau la Poliția Locală.

Pentru recuperarea mașinii, șoferii contravenienți trebuie să plătească ridicarea cotată la 200 de lei pentru un autoturism, transportul – 150 de lei, amenda de 300 de lei, și prețul depozitării care se ridică la 150 de lei pe zi. Suma totală ajunge astfel la cel puțin 800 de lei, dacă mașina rămâne depozitată pentru o singură zi.

Serviciul de ridicare a mașinilor din București va fi activ 24 din 24 de ore. Acțiunea Primăriei nu va viza însă străzile secundare, pentru că acestea se află sub administrația primăriilor de Sector. Citeste mai multe aici. 

Publicat: 26 Aug. 2019, 11:56 News 4
Pe aceeași temă