Gestul cutremurator transmis in direct, pe Facebook, de un tanar. S-a filmat pe autostrada intrand cu masina intr-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea” VIDEO

Publicat: 26 Aug. 2019, 12:57 Ciao.ro

Un tanar din Deva a produs un grav accident de circulatie in timp ce mergea cu viteza pe o autostrada din Germania si ii transmitea un mesaj de adio iubitei.

Gestul cutremurator transmis in direct. Bogdan C. (22 de ani), un tânăr din Deva, a fost victima unui accident cumplit de circulaţie pe o autostradă din Germania. Românul a produs intenţionat accidentul în momentele în care transmitea „Live” un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea că fusese părăsit.

Gestul cutremurator transmis in direct

Gestul cutremurator transmis in direct

În timp ce gonea cu peste 170 de kilometri la oră, cu telefonul în mână, tânărul a relatat că vrea să se sinucidă fiindcă tocmai se despărţise de iubita cu care avusese o relaţie de trei ani. A intrat apoi, cu viteză într-un camion care staţiona pe o bretea a autostrăzii.

„Mamă, tată, nu vreau să spun decât că vă iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Pe Monica am iubit-o mai mult decât a meritat. Încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine, că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât, după câte am îndurat, după cât am sperat şi după câte speranţe mi-am făcut. În schimb vrea cu altcineva… O să vă duceţi dracu şi eu am să mă duc la fel. Eu vreau să mor. Tot ce am vrut eu a fost ea”, a transmis Bogdan, cu câteva secunde înainte de a intra cu autoturismul într-un autotren, pe o bretea a autostrăzii.

„Nu mai pot, sunt terminat. Nu am să mai rezist. Am cedat psihic. Am trecut prin ce nu a trecut nimeni. O să îmi iau adio astăzi de la voi. O să merg cât o să fie drumul. Am să mă izbesc în ceva. Am să mă duc şi nu am să revin, credeţi-mă, Doemne, credeţi-mă”, a spus tânărul înainte de a intra cu maşina într-un autotren.

Tânărul a murit la spital, câteva ore mai târziu, potrivit apropiaţilor săi.

Publicat: 26 Aug. 2019, 12:57 Ciao.ro
Pe aceeași temă