Alexandru Cumpanasu, reactie dura dupa depunerea plangerii penale impotriva INM

Publicat: 26 Aug. 2019, 14:23 News 3

Alexandru Cumpanasu, reactie dura. Prin cea de-a patra plangere la Parchetului General îimpotriva Institutului National de Medicina Legala acesta spera sa se faca cumva dreptata, fiindca sustine ca institutia si-a incalcat propriile norme.

„Solicit procuroului general să stabilească în audieri în ce măsură a existat o patrulă care s-a deplasat la fața locului în noaptea de 25 iulie, când Alexandra se presupune că era în casă, indiferent dacă era vie sau nu. Patrula e în raportul Ministerului Public, dar nu există în raportul Ministerului de Interne.

Alexandru Cumpanasu, reactie dura

Promisiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu

Cineva dintre cele două instituții minte. Cel care minte trebuie să facă pușcărie. De aceea,reaudierea tuturor trebuie făcută de îndată și să stabilim dacă a existat patrulă. Avem o situație cel puțin bizară pe care nimeni nu o tratează cu seriozitate, nici măcar procurorii”, a declarat Alexandru Cumpansu.

Noi detalii despre Alexandra. Ce s-a intamplat cu corpul ei

Ipoteza anchetatorilor in cazul Alexandrei Măceșanu este demontata de unul dintre cei mai buni specialisti in domeniu din Romnia.

Valentin Sitaru, fost şef al echipelor de cercetare la faţa locului în anchete complicate, cum ar fi incendiile de la Maternitate Giuleşti şi din clubul Colectiv, susține că ar fi fost imposibil ca oasele mari să ardă complet în butoiul improvizat din curtea lui Gheorghe Dincă.

„Certitudini ce avem în acest caz? S-a stabilit locul de unde a sunat fata, s-a stabilit că telefonul aparține Alexandrei și s-a stabilit, prin recunoașterea vocii de către părinți, că Alexandra ar fi sunat. Ar mai fi mașina autorului. Probațiune directă prea puțină. Da, s-au găsit niște oase. Că aparțin sau nu Alexandrei, deocamdată am înțeles că sunt rezultate preliminare.

Că ai găsit niște oase nu înseamnă că ai găsit tot corpul. Am fost la o groază de incendii, eu vă spun ce am văzut pe teren. Oasele mari niciodată nu au fost arse complet. Cadavrul nu a fost ars complet. A rămas mandibula, au rămas oasele mari”, a declarat Valentin Sitaru pentru Antena 3.

Publicat: 26 Aug. 2019, 14:23 News 3
Pe aceeași temă