Cum a reactionat Ioana Ginghina dupa ce Alexandru Papadopol a fost surprins sarutandu-se cu noua iubita

Publicat: 19 Aug. 2019, 13:06 News 3

Relatia dintre Ioana si Alexandru s-a incheiat, insa nu si scandalul ramas in urma lor.

Cum a reactionat Ioana Ginghina. Fosta sotie a lui Alexandru Papadopol a avut ceva de spus dupa ce barbatul a fost surprins sarutandu-se in vazul lumii cu actrita Adraiana Titieni, fiind fosta sotia a indragitului actor Adrian Titieni.

La doar o luna dupa ce s-a pronuntat divortul dintre Ioana si Alexandru, barbatul a fost surprins in ipostaze tandre alaturi de o alta femeie, Adriana Titieni, actrita, moderatoare si realiztaoare de emisiuni radio si TV.

Cum a reactionat Ioana Ginghina

Cum a reactionat Ioana Ginghina

Ioana a avut cate ceva de spus cu privire la pozele aparute in presa, spunand in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars ca nu a stiut nimic despre noua relatie a tatalui copilului ei.

Astfel ca Ioana este nemultumita de faptul ca Alexandru nu are nicio problema sa se expuna public cu noua sa cucerire, motivand ca fiica lor ar putea sa fie afectata de astfel de subiecte aparute in presa.

„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală.

Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă. Nu bănuiam. Noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. El a plecat din februarie de acasă, deci eu nu mai ştiu mare lucru.

Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul (motivul despărţirii – n.red.). Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri.

Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul” a spus Ioana Ginghina, potrivit Adevarul.

Publicat: 19 Aug. 2019, 13:06 News 3
Pe aceeași temă