Florin Piersic, la un pahar cu fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat de racolare de minori in scopuri sexuale! „No, ziceti ceva acuma” VIDEO

Publicat: 19 Aug. 2019, 10:36 News 3
Florin Piersic, la un pahar cu fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat de racolare de minori in scopuri sexuale! „No, ziceti ceva acuma” VIDEO

Unul dintre cei mai controversati preoti din Romania a aparut alaturi de cel mai mare actor roman in viata si cei doi pare ca se cunosc de o viata si sunt prieteni foarte buni.

Florin Piersic, la un pahar cu fostul preot Cristian Pomohaci! Maestrul Florin Piersic s-a filmat la un sprit alaturi de preotul controversat, Cristian Pomohaci. Din cate se pare cei doi sunt prietnei buni si se cunosc de ani de zile.

Cristian Pomohaci a fost caterisit definitiv în octombrie 2017, după ce a fost acuzat de racolare de minori în scopuri sexuale dar se pare ca si-a pastrat calitatea de „parinte” si cea de interpret de muzica populara. Pomohaci este bun prieten cu Florin Piersic si l-a rugat pe acesta sa filmeze ceva impreuna pentru comunitatea lui de fani.

Florin Piersic, la un pahar cu fostul preot Cristian Pomohaci

Filmuletul cu marele actor si preotul pervers a strans in doar cateva zile sute de mii de vizualizari si peste 6.000 de comentarii. Majoritatea oamenilor care au vazut imaginile cu cei doi si au comentat au doar cuvinte de lauda la adresa preotului si a lui Florin Piersic. Multi dintre ei chiar ii compara pe cei doi ca fiind de aceeasi talie, romani care ne fac sa ne simtim mandri.

„Stai sa-mi fac parul sa ies bine. Mai bine ca parintele nu pot sa ies, dar ma rog…”

„Cel mai binecuvantat om din Romania. 180 de poezii stiute pe dinafara” a fost scurtul dialog dintre Cristian Pomohaci si macrele actor Florin Piersic. Se pare ca imaginile au fost filmate la Cluj Napoca.

Cristian Pomohaci a fost caterisit dar nu si pedepsit de lege pentru ca in februarie 2019, dosarul său, instrumentat de Parchetul General, a fost clasat. Procurorii au considerat că faptele sale s-au prescris, fiindcă s-ar fi petrecut acum mai bine de 10 ani. Printre acuzațiile care i-au fost aduse se numără și raporturi sexuale cu minori.

Cristian Pomohaci a ajuns în atenția anchetatorilor după ce o înregistrare compromițătoare de 22 de minute a ajuns în presă. În filmuleț, fostul preot încearcă să convingă un tânăr de 17 ani să întrețină raporturi sexuale cu el.

Publicat: 19 Aug. 2019, 10:36 News 3
Pe aceeași temă