Cristian Pomohaci, amendat cu 2000 de lei. Ce a făcut fostul preot

Publicat: 15 Feb. 2021, 12:56 Arhiva

Fostul preot Cristian Pomohaci a primit o amendă de Ziua Îndrăgostiților, în urma participării sale la o petrecere cu 100 de persoane.

De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, fostul preot Cristian Pomohaci a luat parte la o petrecere unde au fost 100 de persoane, eveniment care a fost organizat într-un local din Municipiul Bistrița. Însă, petrecerea a fost întreruptă imediat de oamenii legii, iar patronul a fost amendat, potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Judeţean Bistriţa-Năsăud, arată BZI.ro.

”Poliţiştii au întrerupt o petrecere, organizată în contextul sărbătorii Sfântului Valentin, de un operator economic, într-un local public din Bistriţa. În incinta localului respectiv se aflau aproximativ 100 de persoane, iar reprezentantul agentului economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020″, se menţionează într-un comunicat al IPJ.

Cristian Pomohaci, amendat cu 2000 de lei. Ce a făcut fostul preot

Fostul preot a luat o amendă de 2000 de lei. Cristian Pomohaci a transmis live pe rețelele de socializare momente de la petrecerea din Ruștior, tot în Bistrița, de la o petrecere de familie a lui Toader și Florica Buta. Erau invitați mai mulți membri ai familiei, iar fostul preot era invitatul special. Live-ul de pe rețelele de socializare (facebook) a strâns foarte multe comentarii și peste 300 de distribuiri. Bărbatul a fost căutat de oamenii legii în urmă cu câteva zile.

S-au identificat cele 17 persoane care au fost prezente la eveniment. Potrivit legii, nu este permis un astfel de eveniment.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 15 Feb. 2021, 12:56 Arhiva
Pe aceeași temă