Alexandru Cumpanasu face apel catre Rares Bogdan. Acesta ii cere sa se exprime public, in calitatea sa de om politic

Publicat: 19 Aug. 2019, 09:54 Ciao.ro

Unchiul Alexandrei Macesanu a lansat un apel catre Rares Bogdan, in legatura cu declaratia unei colege de-alea sale in cazul Caracal.

Alexandru Cumpanasu face apel catre Rares Bogdan. Unchiul Alexandrei Macesanu a cerut exprimarea publica a lui Rares Bogdan in calitatea sa de om politic si prim-vicepresedinte al partidului sau politic.

„Îi solicit public lui Rareş Bogdan să îmi spună care este punctul lui de vedere, din poziţia sa de prim-vicepreşedinte al PNL, cu privire la declaraţia unei colege de-ale lui, care spunea să nu mai apar la televizor, să nu mai vorbim despre cazul Caracal şi să ascultăm doar ceea ce ne spun autorităţile.

Alexandru Cumpanasu face apel catre Rares Bogdan

Alexandru Cumpanasu

Este o provocare şi o întrebare pe care i-o lansez lui Rareş Bogdan. Acum este un om politic, prim-vicepreşedinte al PNL. Avem o relaţie de prietenie şi din acest motiv îi solicit public ca să nu avem vorbe. Precizez că a fost alături de mine în această perioadă, tacit, fără să facă foarte multe lucruri publice” a spus Alexandru Cumpanasu la Romania TV, citat de DCNews.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii uluitoare: „E o denigrare a familiei. Nu este corect ca numele Macesanu sa fie folosit asa”

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe Facebook un document care a ridicat intrebari. Din acel document reiese um s-a bajbait si cât de mult s-a intârziat la nivelul tuturor institutiilor.

„N-am mai trăit de când sunt așa presiune. Sunt sfaturi din toate zonele sistemului, oamenii sunt îngrijorați de sănătatea mea și se gândesc la binele meu.

Ca să nu poți să-i acuzi au alt stil, își exprimă îngrijorarea, au grijă să nu mă îmbolnăvesc. Surpriza uluitoare a fost ieri. Un reprezentant PSD și unul PNL au spus că trebuie să fie interzisă apariția mea publică.

Pentru mine e o situație foarte, foarte grea. Am stat două ore la STS și am încercat să mă lămuresc și eu ce s-a întâmplat. Am întrebat dacă își cer scuze pentru modul în care a vorbit operatorea 112 cu Alexandra.

Operatoarea de la 112 care a vorbit cu Alexandra nu a fost sanctionata

Răspunsul a fost a avut un ton necorespunzătoar, dar a respectat metodologia. Eu vă spun ceva. Până se vor lămuri procurorii, e anchetă. Tonul și atitudinea reprezintă 50% din sluja acelui om care trebuie să transmită un entiment de ocrotire victimei.

Dacă șeful STS nu o suspendă pe această doamnă, eu vă garantez că din punct de vedere penal va răspunde(…). Sunt tot felul de martori care vor să vorbească.

Am văzut un martor spunând despre mătușa Alexandrei că îl cunoștea pe Dincă. E o denigrare a familiei. Nu este corect ca numele Măceșanu să fie folosit așa” a spus unchiul Alexandrei.

Publicat: 19 Aug. 2019, 09:54 Ciao.ro
Pe aceeași temă