Anca Serea s-a externat. Cum se simte mamica dupa ultima nastere

Publicat: 19 Aug. 2019, 08:23 Vedete
Anca Serea s-a externat. Cum se simte mamica dupa ultima nastere

In urma cu cateva zile Anca Serea a adus pe lume al saselea copil.

Anca Serea s-a externat. Vedeta a nascut pentru a sasea oara, aducand-o pe lume pe fiica sa, Leah. Operatia a decurs cu bine iar acum a venit timpul s-o ia pe micuta acasa, dupa cum a anuntat pe contul sau de socializare.

„Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă! Sincer vă spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși mă aflăm pe calmante, nu a fost una chiar excelentă, iar recuperarea a fost un foarte grea pentru mine și neașteptată, nemaiavând niciodată nicio altă intervenție…

Anca Serea s-a externat

Anca Serea s-a externat

Postarea asta este adresată în special viitoarelor mămici care se gândesc să nască prin cezariană: Vă IMPLOR să reconsiderați și să mă credeți că nu e cea mai bună alegere (vă spune o mămică care a născut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare)!

Acum ajunși acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă!” a spus Anca Serea.

Anca Serea, fortata sa faca operatie de cezariana la a sasea nastere: „M-am speriat putin, recunosc”

Din nefericire, vedeta nu a mai putut naste natural, ca la celelalte cinci sarcini si a explicat pe contul de socializare motivul pentru care a apelat la cezariana.

„Nașterea micutei Leah-Maria, bebelușa cu ochii de azur! ?❤️ Iată că a venit pe lume și cea de-a sasea minune a familiei noastre, o fetiță minunată, pe care am așteptat-o cu drag. Nașterea ei nu a fost însă una ușoara, motiv pentru care sunt convinsa ca va fi un copil special.

Vă povestesc pe scurt aici cum a decurs. Deși eram convinsă că voi naște natural și de această dată, destinul a vrut ca lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fara vreo problema de sanatate.

Atât bebelușa cât și eu am fost bine, însă săptămâna trecuta, în urma unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul nașterii am aflat o veste șocanta: Leah se afla în prezentație pelvina.

M-am speriat puțin, recunosc, că știam cât de cât ce inseamna, respective că nu voi mai putea naște natural. Am discutat cu domnul doctor si m-am informat iar lucrurile pareau sa aiba o rezolvare.

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 19 Aug. 2019, 08:23 Vedete
Pe aceeași temă