Noaptea de cosmar a tanarului violat de doua femei in fata iubitei. „A fost pus in genunchi, pe cioburi, si obligat sa le sarute in zonele intime”

Publicat: 26 aug. 2019, 13:48 Autor: Ioana Cioflan Ciao.ro
Noaptea de cosmar a tanarului violat de doua femei in fata iubitei. A fost pus in genunchi, pe cioburi, si obligat sa le sarute in zonele intime

O ancheta penala a scos la iveala abuzurile la care a fost supus un tanar, in fata iubitei sale. Scenele au fost puse la cale de rivalul sau si au fost inregistrate cu telefonul mobil.

L-au abuzat sexual in fata iubitei. Magistraţii Judecătoriei Deva au condamnat şapte tineri la pedepse cu închisoarea pentru sechestrarea, tâlhărirea şi abuzarea sexuală unui bărbat de 25 de ani.

Victima a reclamat că în 19 ianuarie, în jurul orei 02:00, în timp ce se afla în locuinţa prietenei sale, în vârstă de 20 ani, din comuna Hărău, mai mulţi tineri au intrat peste cei doi şi l-au agresat.

Tânărul le-a declarat poliţiştilor că după ce a fost lovit, a fost deposedat de 950 de euro şi privat de libertate până în dimineaţa zilei de 19 ianuarie, în jurul orei 6:00. Obert Caşlarov, (22 de ani) fostul al tinerei ar fi pus la cale infracţiunile. Apoi, împreună cu cei şase însoţitori, a părăsit imobilul, constrângând-o şi pe tânără să îi însoţească.

O ancheta penala a scos la iveala abuzurile la care a fost supus un tanar, in fata iubitei sale.

Ancheta a scos la iveală detalii tulburătoare. În noaptea de 18/19 ianuarie 2019, în jurul orei 2.00 , după o înţelegere prealabilă, cei şapte s-au deplasat cu o maşină în satul Chimindia, la domiciliul victimelor, au pătruns fără drept în locuinţa acestora, iar, ulterior, au refuzat să părăsească imobilul, au lovit în mai multe rânduri cu palmele, pumnii, picioarele şi diferite obiecte pe persoanele vătămate, pe care nu le-au mai lăsat să părăsească incinta, până dimineaţă, în jurul orei 6.00. Robert Caşlarov a spart o măsuţă din sticlă şi ochelarii de vedere ai rivalului său, pe care a sărit cu picioarele.

L-au abuzat sexual in fata iubitei

„În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat.

Împotriva voinţei acestuia, Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei. De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persona vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime. Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă.

În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru şi chiar l-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel.

Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, se arată în dosar.

Publicat: 26 aug. 2019, 13:48 Autor: Ioana Cioflan Ciao.ro
Pe aceeași temă