Cristina Ciobănașu, întâlnire cu părinții biologici. Cum arată familia naturală a actriței: „Ne-am reunit. M-am bucurat enorm”

Publicat: 22 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Cristina Ciobănașu s-a reîntâlnit cu părinții biologici. Vedeta și iubitul ei au fost să îi viziteze. Iată cum arată familia naturală a actriței.

Cristina Ciobănașu a fost în vizită la părinții biologici. Cu ocazie zilei de Sfinții Constantin și Elena, actrița și iubitul ei, Alexandru Mureșan, au mers la Botoșani, acasă la părinții ei biologici. Mai ales că mama ei era sărbătorita zilei. De asemenea, nu era singura care primea cadou, fiindcă și fratele ei făcea parte din lista celor care își serbează ziua de nume.

Cristina Ciobănașu, întâlnire cu părinții biologici

„Numai sărbătoriți la noi în familie, așa că am petrecut timp de calitate împreună weekendul ăsta. Dacă tot ne-am reunit cu această ocazie. Am avut în agenda celebrărilor o doamnă (chiar pe mama), pentru că da, este o Elena veritabilă. Și am avut și un Constantin (al doilea prenume al lui Tudor), ca să fie totul ca la carte’, este mesajul transmis de Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Cum arată familia naturală a actriței

Cristina Ciobănașu provine dintr-o familie cu puține posibilități materiale, astfel că în anul 2008 a fost unul dintre cazurile sociale. Iar pentru visul ei au dansat Alex Velea și Cristina Stoicescu în emisiunea Dansez pentru tine. Avea 11 ani atunci, iar cea mai mare dorință a ei era să studieze la o școală de muzică din București, pentru a-și ajuta familia săracă. Ei bine, norocul i-a bătut la ușă, atunci când a remarcat-o Ruxandra Ion.

Ruxandra Ion, numită și „mama telenovelelor’ din România, a prin mare drag de ea, iar totodată i-a remarcat talentul actoricesc neșlefuit. Cunoscuta producătoare nu a putut să lase lucrurile așa și a invitat-o la ea în familie, a adoptat-o și i-a schimbat destinul complet. În ciuda numeroaselor schimbări în bine prin care a trecut, frumoasa actriță știe de unde a plecat și nu uită de familia biologică.

Publicat: 22 iun. 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×