VIDEO. Acum este una dintre cele mai frumoase artiste! Cum arăta Rita Ora în copilărie

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:25 Vedete

Acum este una dintre cele mai frumoase femei din lume și una dintre cele mai apreciate artiste, însă, atunci când s-a născut, parcă nimic nu prevedea succesul celebrei Rita Ora.

Rita Ora a fost născută în Pristina, Iugoslavia (acum se numește Kosovo), pe data de 26 noiembrie 1990. Numele său întreg este Rita Sahatçiu Ora, iar în albaneză, numele ei real reprezintă ”watchmaker”. Ulterior, pentru a fi mai ușor de reținut, s-a identificat sub numele de ”Ora”, referindu-se la noțiunea de ”timp”. În anul 1991, ea și familia ei s-au mutat în Anglia. Numele ei a fost pus, după ce bunicul său era mare admirator al Ritei Hayworth.

Încă de mică, Rita Ora s-a aflat în centrul atenției. Tânăra a urmat Sylvia Young Theatre School din Londra, iar acum se află în topurile mondiale cu melodiile sale! Cu peste 16 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, Rita Ora se bucură de glasul publicului care o laudă pentru performanța profesională pe care o are, potrivit Beano.com.

La fel precum Justin Bieber, Rita a fost ”descoperită” pe platforma Youtube, după ce a publicat videoclipuri în care interpreta difierite melodii. Dar puțini știu faptul că Rita Ora nu este doar o simplă cântăreață cu un succes incredibil, ci și o actriță frumoasă care a apărut în ”Fast & Furious 6”. Cea mai mare influență a avut-o din partea celor de la ”Spice Girls”. De asemenea, a fost prezentă și la ”Vocea Germaniei” doar pentru…distracție!

Rita Ora s-a iubit cu fiul lui Jude Law

Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la Oliver. Însă, relația celor doi nu a durat foarte mult.  Rita Ora, în vârstă de 29 ani și fiul lui Jude Law, Rafferty, în vârstă de 23 ani s-au despărțit la trei luni după ce au devenit un cuplu.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Oliver Twist, scriu Daily Mail și Cosmopolitan. Rita și Rafferty au fost fotografiați ultima oară, ținându-se de mână, la finalul petrecerii British Fashion Awards de la sfârșitul anului trecut. Însă potrivit The Sun, relația s-a încheiat.

O sursă a declarat pentru publicație: ”Rita a fost plecată destul de mult din țară și nu mai vorbesc așa cum o făceau înainte, darămite să mai formeze un cuplu. Lucrurile nu vor funcționa până când nu vor fi în aceeași țară. Ar putea fi din nou iubiți, dar acum sunt mai degrabă prieteni”. 

Sursa foto: Facebook Rita Ora,  Pro FM  

 

 

Publicat: 03 Nov. 2020, 14:25 Vedete
Pe aceeași temă