Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty, s-au despărțit!

Publicat: 02 Mar. 2020, 12:03 Vedete

Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty s-au despărțit! Rita Ora, în vârstă de 29 ani și fiul lui Jude Law, Rafferty, în vârstă de 23 ani s-au despărțit la trei luni după ce au devenit un cuplu.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Oliver Twist, scriu Daily Mail și Cosmopolitan. Rita și Rafferty au fost fotografiați ultima oară, ținându-se de mână, la finalul petrecerii British Fashion Awards de la sfârșitul anului trecut. Însă potrivit The Sun, relația s-a încheiat.

O sursă a declarat pentru publicație: ”Rita a fost plecată destul de mult din țară și nu mai vorbesc așa cum o făceau înainte, darămite să mai formeze un cuplu. Lucrurile nu vor funcționa până când nu vor fi în aceeași țară. Ar putea fi din nou iubiți, dar acum sunt mai degrabă prieteni”. 

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la Oliver

Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la OliverRita și Rafferty au fost văzuți luni sărutându-se la finalul after-party-ului British Fashion Awards. O sursă a declarat pentru The Sun, în urmă cu câteva săptâmâni: Totul a început după primele zile de filmări. Lumea a făcut câteva comentarii despre chimia dintre ei. După ceva vreme, atracția a fost evidentă și s-a transformat în ceva însemnat pentru ei. Acum sunt într-o relație, așa că au decis să se afișeze public”.

Publicat: 02 Mar. 2020, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă