Au apelat la terapie de cuplu! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anulat nunta de două ori în pandemie

Publicat: 12 Feb. 2021, 10:46 Vedete

Un cuplu celebru a apelat la terapia de cuplu în pandemie! Este vorba despre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Care a fost, de fapt, motivul pentru care au apelat la un specialist.

Vă vine să credeți sau nu, dar și vedetele apelează la specialiști în terapie pentru cuplu! În această situație s-au aflat și Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, logodnicul ei. La începutul pandemiei, cei doi au mers la ședințele de terapie de cuplu.

„Alex, dintre toate persoanele, îmi spunea: ‚Ador. Ador să fiu acasă. Ador să fiu pe Zoom. Ador să știu că micuții sunt aici, iar tu ești aici mereu.’ A fost chiar bine. Am putut să lucrăm la noi. Am apelat la terapie. A fost benefică pentru noi și pentru relația noastră’. Plănuiam totul de luni, luni, luni și luni de zile, ar fi fost în străinătate. Poate că nu a fost momentul potrivit. Începi să te gândești la toate aceste lucruri, cum totul se întâmplă la momentul perfect”, a dezvăluit vedeta.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anulat nunta de două ori în pandemie

În prezent nici nu mai încape gând să se grăbească să se căsătorească, mai ales că din cauza pandemiei, au fost nevoiți să își anuleze ceremonia de două ori.

„Am vorbit despre a nu ne căsători. Adică, la vârsta noastră, amândoi am mai fost căsătoriți, așa că mergem în fața altarului? Nu mergem? Ce înseamnă pentru noi? Nu mai există grabă. Simt că nu este o prioritate uriașă în a face o nuntă mare chiar acum. Nu asta înseamnă viața, trebuie să ne bucurăm unul de celălalt și să petrecem timp împreună, să fim cu adevărat recunoscători pentru lucrurile pe care le avem. Știi, sănătatea noastră, familia noastră și posibilitatea de a face toate aceste lucruri minunate pe care le facem”, a mai spus ea, arată Verdict.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 12 Feb. 2021, 10:46 Vedete
Pe aceeași temă