Lady Gaga, prima declaratie despre relatia cu Bradley Cooper! Ce spune despre apropierea lor

Publicat: 28 feb. 2019, 11:45 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Lady Gaga a pus capăt speculațiilor apărute pe rețelele de socializare online privind o posibilă relație sentimentală a sa cu actorul Bradley Cooper.

Lady Gaga, prima declaratie despre relatia cu Bradley Cooper. Invitată în ediția de miercuri a emisiunii „Jimmy Kimmel Live”, de pe postul de televiziune american ABC, artista a vorbit despre mediatizatul moment al său de la gala Oscar 2019, respectiv recitalul susținut alături de Bradley Cooper.

„A fost o conexiune atât de intensă cu Bradley încât imediat – și acesta este un compliment – oamenii au început să spună: «Oh, sunt îndrăgostiți»”, i-a spus Kimmel.

Laureata premiului Oscar de anul acesta și-a dat imediat ochii peste cap și a declarat: „Mai întâi de toate, rețelele social media sunt toaleta internetului. Și ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil. Iar oamenii au văzut acolo iubire și, ghici ce, asta este ceea ce au vrut să vadă”.

Lady Gaga, prima declaratie despre relatia cu Bradley Cooper

„Din punctul de vedere al unui moment artistic, era important pentru amândoi să ne simțim conectați tot timpul. Uite, l-am îmbrățișat pe Tony Bennett timp de trei ani, când am susținut turneul împreună cu acesta în toată lumea. Când interpretezi piese de dragoste, asta este ceea ce dorești să simtă oamenii”, a mai spus Lady Gaga.

Organizatorii galei Oscar 2019, un eveniment care nu a avut o gazdă oficială pentru prima dată în ultimii 30 de ani, au ales să facă lucrurile în mod diferit, respectiv să renunțe la prezentarea momentului muzical susținut de Lady Gaga și Bradley Cooper.

Astfel, inițial, pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles s-au auzit primele acorduri ale piesei nominalizate la Oscar „Shallow” – din filmul regizat de Bradley Cooper „A Star is Born”. Cooper și Gaga, care stăteau în sală, pe primul rând de scaune, s-au luat de mână și au urcat pe scenă.

Rob Mills, unul dintre șefii echipei de producție a postului TV ABC, care s-a ocupat de eveniment, a declarat ulterior pentru Variety că s-a dorit astfel crearea unui moment inedit și că atmosfera a fost una „electrizantă”.

Lady Gaga si Bradley Cooper, intimi la Oscar 2019

Pe rețelele de socializare online au apărut imediat reacții privind momentul, considerat de mulți unul prea „intim”.

Însă iubita actorului, top-modelul Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, care a urmărit recitalul din primul rând și apoi l-a aplaudat în picioare, ar fi spus că nu s-a simțit deranjată de ceea ce a văzut și că cei doi au jucat doar niște roluri.

„Irina știe că Bradley și Gaga sunt artiști”, a declarat o sursă pentru publicația Us Weekly. „Nu este o problemă pentru ea. Jucau niște personaje care au realizat un moment artistic de Oscar”, a mai spus sursa.

După ce Lady Gaga și-a primit premiul Oscar pentru cea mai bună piesă și s-a întors pe scaunul ei, Shayk a îmbrățișat-o.

Totuși, cu puțin timp înainte de gala Oscar de duminică, Shayk a încetat să o mai urmărească pe Lady Gaga pe conturile acesteia de pe rețelele de socializare.

Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, și starul casei de modă Victoria’s Secret au o relație din 2015 și au împreună un copil în vârstă de 23 de luni, Lea.

Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, este în prezent singură, după ce, la începutul acestei luni, ea s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relație de doi ani.

Filmul „A Star is Born” prezintă povestea de dragoste dintre un star muzical a cărui carieră a intrat într-un con de umbră (Bradley Cooper) și o tânără compozitoare care ajunge să fie o vedetă (Lady Gaga).

Publicat: 28 feb. 2019, 11:45 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×