Lady Gaga si Christian Carino s-au despartit! Ce a produs ruptura dintre ei

Publicat: 20 feb. 2019, 14:00 Autor: Simona Vedete

Una dintre cele mai asteptate nunti de la Hollywood n-o sa mai aiba loc, fiindca Lady Gaga si iubitul ei s-au despartit.

Veste trista de la Hollywood! Lady Gaga si Christian Carino au decis sa rupa logodna, potrivit surselor exclusive People: „Pur si simplu nu a mai mers. Relatiile cateodata se termina. Nu exista nicio drama aici” a spus una dintre surse, adaugand ca cei doi s-ar fi despartit de ceva timp.

Speculatiile privind despartirea lor au inceput sa apara atunci cand Lady Gaga nu a purtat inelul de logodna la decernarea premiilor Grammy din data de 10 februarie.

In plus, Lady Gaga nu l-a mentionat pe Carino in discursul de acceptare dupa ce a primit premiul pentru cea mai buna interpretare pop solo. Carino nici macar n-a insotit-o la decernarea premiilor Grammy, chiar daca Lady Gaga l-a luat la fiecare eveniment important la care a fost invitata.

De Valentine’s Day, in loc sa posteze o poza cu ea si logodnicul ei, artista a dezvaluit o poza cu noul ei tatuaj, fiind un tribut adus rolului ei din pelicula „A star is born”. Tatuajul simbolizeaza un trandafir cu spini, alaturi de care este scris ‘La vie en rose’.

Lady Gaga si Christian Carino s-au despartit

Lady Gaga si Christian Carino s-au despartit

„Un Valentine’s Day fericit. Un tatuaj ‘la vie en rose’ facut de @winterstone se afla acum pe sira spinarii” a scris lady Gaga pe contul ei de Instagram.

La cea de 25-a petrecere anuala organizata de Elle, gazduita la Hotelul Four Seasons din Los Angeles in octombrie 2018, Lady Gaga si-a aratat superbul inel de logodna si i-a multumit logodnicului ei in timpul discursului.

People a dezvaluit ca Lady Gaga si Christian Carino au inceput sa se intalneasca in februarie 2017, cei doi fiind zariti purtandu-se extrem de afectuos unul cu altul in timpul unui concert la Kings of Leon.

Publicat: 20 feb. 2019, 14:00 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă