Un roman din Italia isi distruge masina dupa ce politia i-a dat o amenda de 500 de euro si l-au anuntat ca i-o sechestreaza! VIDEO

Publicat: 20 Feb. 2019, 10:57 News 3

Barbatul din imagini isi distruge singur masina pentru ca si-a dat seama ca este mai ieftin sa renunte la ea decat sa incerce sa o inmatriculeze sau sa o vanda.

Un roman din Italia isi distruge masina dupa ce politia l-a amendat cu 500 de euro. Romanii din Italia au o noua problema in ceea ce priveste adaptarea lor la regulile stricte din Europa. Este vorba de noul cod rutier.

Din decembrie anul trecut, in Italia a intrat in vigoare un nou cod rutier in care se specifica extrem de clar faptul ca persoanelor care au rezidenţa în Italia de mai mult de 60 de zile le este interzis să circule cu un vehicul înmatriculat în străinătate.

Exceptiile de la această interdicţie sunt anumite cazuri de concesiune în leasing, închiriere sau în comodat, pentru care vă rugăm să faceţi referire la textul integral al legii. Romanul din imagini era exact in aceasta situatie, carabinierii oprindu-l pe strada din simplul motiv ca avea numere de Romania.

Este doar ultimul caz dintr-un sir lung de romani care au ales sa-si vanda masinile sau sa le aduca in Romania pentru ca ar fi fost extrem de scump sa le inmatriculeze si sa plateasca taxe pentru ele in Italia. Bărbatul este proprietarul unei mașini înmatriculată la Brăila, rezident în Peninsulă de mai mult timp, transmite Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Feb. 2019, 10:57 News 3
Pe aceeași temă