VIDEO! Cream a facut-o praf pe Brigitte la Ferma: „Esti mancatoare de c#$%t! Golanca, perversa, puscariasa!” Morosanu a invatat-o pe Brigitte sa injure si ea!

Publicat: 20 Feb. 2019, 10:24 News 3

Se incing spiritele la Ferma 2019 si Brigitte se pare ca mai devreme sau mai tarziu va avea si o confruntare fizica cu Cream.

Ferma 2019! Cream a facut-o praf pe Brigitte: „Esti mancatoare de c#$%t! Golanca” Ferma 2019. Se incing spiritele la Ferma si razboiul dintre Cream si Brigitte se aprinde mai mult decat se astepta oricine.

De data asta totul a pornit de la o remarca a lui Brigitte referitoare la atitudinea lui Cream vis a vis de barbatii din ferma. Tensiunea a atins cote maxime în momentul în care artista a auzit cum fosta soţie a lui Ilie Năstase se plângea colegilor despre apropierea nefirească dintre ea şi Remus Boroiu.

Faptul ca lui Brigitte i s-a parut ca Remus Boroiu este curtat de Cream a facut-o sa remarce cu voce tare acest lucru si de aici a pornit intregul scandal. „Este pe combinat. Îl ia şi pe Remus. Făceau genuflexiuni, în loc să facă treabă. Pe el il aştepta Moroşanu afară. Eu am zis adevărul. I-am zis că e pe combinat. Nu am jignit-o, nu am făcut-o nebună, aşa cum a spus ea despre mine”, s-a plâns brigitte Ioanei Filiomon

Conflictul dintre Cream si Brigitte este unul destul de vechi dupa ce fosta sotie a lui Ilie Nastase a acuzat-o chiar in ferma ca a fost amanta primului ei sot. Imediat spiritele s-au incins iar acum cand la urechile lui Cream au ajuns acuzatiile de „flirt” pe care Brigitte i le aduce n-a mai rezistat si a izbucnit si ea.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Feb. 2019, 10:24 News 3
Pe aceeași temă