Cream o distruge pe Brigitte dupa ce a facut dragoste cu Pastrama in vazul tuturor! „Daca era vegetariana, nu-i mai era pofta de pastrama! Poate iese gravida din FERMA” VIDEO

Publicat: 25 Mar. 2019, 17:55 Vedete

Cream o ataca iar pe Brigitte dupa ce s-a combinat cu Pastrama si face misto de ea si "relatia" ei despre care nimeni nu crede ca va dura.

Cream o distruge pe Brigitte dupa ce a facut dragoste cu Pastrama in vazul tuturor! Claudia Pavel a fost invitata din nou la Catalin Maruta in emisiune ca sa vorbeasca despre ultimele evenimente din Ferma 2019.

Asa cum era si de asteptat cel mai picant subiect a fost relatia dintre Florin Pastrama si Brigitte care a socat intreaga audienta. Cei doi s-au combinat cand nimeni nu se astepta si relatia lor efectiv a explodat in adevaratul sens al cuvantului. Se imbratiseaza in public, se saruta si chiar intr-una din nopti au dormit impreuna intr-un singur pat si miscarile lor pe sub patura i-au tradat ca faceau dragoste.

Producatorii n-au putut difuza toate imaginile pentru ca multe dintre ele nu erau chiar potrivite pentru o ora de maxima audienta. Se pare totusi ca Brigitte si Pastrama nu au nicio jena, desi ea avea iubit inainte sa intre in Ferma 2019 iar el ii facea avansuri Otnielei.

Cream o distruge pe Brigitte dupa ce a facut dragoste cu Pastrama in vazul tuturor!

Conflictul dintre Cream si Brigitte a facut-o pe Claudia sa se „razbune” si dupa ce a iesit din FERMA si sa o atace in continuare: „Daca era vegetariana, nu-i mai era pofta de pastrama! Mare Don Juan Pastrama, imi place de el. La naiba, eu nu l-am prins. Era nenorocire, iti dai seama ce gelozie iesea acolo. El umbla asa pe la toatele fetele dar uite ca i se mai deschid si usi. Sa nu fim rai, poate e dragoste adevarata, poate fac copii, poate vine Brigitte aici gravida. Cred ca pentru cei din jur este o situatie hilara relatia dintre Brigitte si Pastrama. Imi pare rau de iubitul lui Brigitte, e nasol cand esti inselat. Niste scene destul de fierbinti. E hardcore ce se intampla.” a declarat ea la Catalin Maruta in emisiune.

Dupa ce a facut misto de Brigitte a venit si randul lui Maruta sa randa de iubitul ei, Cornel, pe care l-a avut invitat chiar in emisiune unde a spus ca el nu crede ca Brigitte l-ar insela vreodata. „El saracul e un baiat foarte bun, mie imi place de el, i-a luat si inel. Cornele stai linistit ca nu e nimic in neregula aici. S-au pupat si ei si…noaptea e lunga” au fost glumele lui Catalin Maruta in timp ce pe ecran rulau imagini cu Brigitte si Florin Pastrama sarutandu-se cu foc.

Publicat: 25 Mar. 2019, 17:55 Vedete
Pe aceeași temă