Cum arata nasul unui consumator de cocaina timp de 25 de ani! E absolut infiorator ce i-au facut drogurile

Publicat: 28 Mar. 2019, 13:35 Life

Barbatul a fost de acord sa isi spuna povestea, ca fost consumator de droguri. Arata in mod infiorator. El nu s-a oprit decenii intregi din a priza cocaina.

In imaginile infioratoare, nasul unui consumator de cocaina arata practic distrus din cauza substantei periculoase. Acesta se numeste Ian Higginson si este originar din South Manchester, in Marea Britanie. A povestit ca s-a simtit precum un prizonier din pricina drogurilor, dar ca nu s-a putut opri desi era suspectat si de cancer.

Barbatul a vrut sa le demonstreze tuturor cum arata nasul unui consumator de cocaina. Timp de 25 de ani s-a aflat in aceasta „tabara” si medicii credeau ca va muri. Dependenta lui l-a lasat cu mari dureri, la nivelul fetei. Au inceput chiar sa-i pice bucati din nas, pentru ca a continuat prizeze cocaina chiar si atunci cand situatia se agravase cu mult.

Ian Higginson, in varsta de 44 de ani, a avut mari probleme de sanatate, asa cum este de imaginat, pentru ca a consumat atat de mult timp cocaina. Britanicul a mai povestit ca era perfect constient de faptul ca avea doar de suferit, dar nu s-a putut stapani. A avut nevoie de o perioada mare in care sa scape de dependenta de droguri.

Cum arata nasul unui consumator de cocaina timp de 25 de ani

Cum arata nasul unui consumator de cocaina timp de 25 de ani

In imagini se poate observa cum arata nasul unui consumator de cocaina inrait. Zona fetei pe care practic si-a distrus-o e acoperita de rani mari, avand sangerari puternice, cel putin o data pe zi. Chiar britanicul a publicat imaginile horror pe Facebook, alaturi de povestea lui.

„Am decis sa postez toate acestea pentru ca daca eu am putut sa ma opresc dintr-un obicei, dupa 25 de ani, oricine poate. M-a costat aproape viata si intreaga situatie semana ca o condamnare la inchisoare pe viata. Cocaina nu mi-a facut absolut nicio favoare, dar abia atunci cand te opresti poti simti asta pe propria piele”, a scris Ian Higginson in dreptul pozelor.

Marturia barbatului de 44 de ani a venit la scurt timp dupa ce Marea Britanie a fost numita tara cu cel mai mare consum de cocaina din intreaga Europa. Fostul dependent de cocaina a mai marturisit ca a avut momente in care a cheltuit si 1000 de lire pe saptamana pentru a putea sa isi procure prafurile pe care le priza.

(sursa: thesun.co.uk)

 

Publicat: 28 Mar. 2019, 13:35 Life
Pe aceeași temă