Info exploziv! George Burcea, prins drogat la volan! Reacția Andreei Bălan, după ce soțul ei ar fi consumat cocaină

Publicat: 25 feb. 2020, 09:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

Noi informații de ultimă oră au apărut în legătură cu mariajul lui George Burcea cu frumoasa artistă Andreea Bălan. 

George Burcea ar fi fost prins de polițiști că ar fi consumat cocaină, după ce a fost testat cu aparatul Drug Test. Cuplul Andreea Bălan – George Burcea pare să stea pe muchie de cuțit, după ce artista a aflat că soțul ei, tatăl celor două fetițe, ar fi consumat cocaină. Astfel că frumoasa cântăreață ar fi avut un șoc și l-ar fi dat afară pe soțul ei din casă. Oamenii legi i-ar fi făcut deja un dosar penal lui George Burcea. Actorul ar fi fost filat de ceva timp de polițiști. George Burcea a fost extrem de cooperant cu oamenii legii, având în vedere starea în care se afla.

George Burcea ar fi fost prins drogat la volan

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit surse, pentru click.ro, scrie Cancan.

George Burcea a fost oprit de oamenii legii zilele trecute în apropiere de locuința sa. Probabil că acesta ar fi fost motivul pentru care Andreea Bălan a preferat să se separe de George Burcea. Dacă va fi condamnat, permisul îi va fi anulat, iar la doi ani de la condamnare, George Burcea ar fi capabil să dea de permis, din nou.

Publicat: 25 feb. 2020, 09:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă