Căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea s-a terminat! Informații incredibile din viața artistei

Publicat: 25 Feb. 2020, 09:09 Vedete

Andreea Bălan şi George Burcea formează în acest moment un cuplu doar în acte! Frumoasa artistă îşi doreşte ca lucrurile să fie ca înainte, însă se loveşte de refuzurile partenerului său. Apropiaţii cuplului susţin faptul că este doar o chestiune de timp, iar cei doi se vor separa oficial pentru că nu mai există nicio cale de împăcare.

De ceva timp deja, George Burcea a decis să ignore toate discuțiile cu Andreea Bălan și, mai mult, a plecat de acasă. Actorul şi-a făcut bagajele, şi-a strâns hainele, iar acum locuieşte alături de prietenii săi.

În weekend se pare că îşi face timp pentru a merge în casa în care a locuit alături de Andreea Bălan şi de fetele sale, pentru a le vizita pe micuţe şi a face câteva story-uri pe Instagram, probabil pentru a păstra încă aparenţele. Cu toate acestea, susţin sursele apropiate celor doi, Andreea Bălan și Geroge Burcea nu schimbă mai niciun cuvânt, întrebările artistei cu privire la viitorul lor împreună lovindu-se de tăcere, ba mai mult, uneori de răspunsuri ușor confuze, date pe un ton deloc amabil, potrivit wowbiz.ro

Aurelian Temişan, sfaturi pentru fini

Artistul a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de soţia lui, iar în dreptul ei a scris un mesaj care pare unul adresat în mod subtil finilor.

„Când clădești o relație și nu neapărat având toate „condițiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva), să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației.

Stați liniștiți, la noi totul e ok. 🤗😘 Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur… încât restul devine planul doi.”, a scris Aurelian Temişan pe contul de Instagram.

 

Publicat: 25 Feb. 2020, 09:09 Vedete
Pe aceeași temă