Netflix lanseaza filmul ”Triple Frontier”, cu Ben Affleck, pe 13 martie. Vezi trailerul VIDEO

Publicat: 13 Mar. 2019, 19:14 Life

Daca esti fan Netflix si esti si barbat, efectiv nu ai voie sa ratezi aceasta superproductie ce se anunta a fi senzationala!!! Ce zici, te bagi?

Netflix lanseaza filmul ”Triple Frontier”, cu Ben Affleck, pe 13 martie. Vezi trailerul putin mai jos. Cu toate ca a imbatranit, actorul ramane un erou al filmelor de actiune. Pelicula ”Triple Frontier” are o durata de 2 ore si 5 minute. Poate fi vizionat doar pe Netflix.

A fost lansat pe 3 martie 2019 la New York si este regizat de J. C. Chandor, in colaborare cu Charles Roven, Neal Dodson, Alex Gartner, Andy Horwitz. In film joaca actori de top, unul mai bun ca altul: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam şi Garrett Hedlund.

Sinopsis pe scurt: loialitatea a cinci foști membri ai forțelor speciale este pusă la încercare când vor să jefuiască un baron al drogurilor, declanșând un lanț de evenimente neașteptate. Triple Frontier este despre pierderea sentimentului de apartinere la comunitate, despre barbati care se intors din misiuni in armata si se lupta sa se reintegreze.

Netflix lanseaza filmul ”Triple Frontier”, cu Ben Affleck, pe 13 martie

Filmul este realizat dupa povestea lui Mark Boal care a scris scenariul alaturi de J.C: Chandor. Mai multi fosti agenti ai Fortelor Speciale se reunesc pentru a planui un jaf. Aleg o zona putin populata din America de Sud. Primesc informatii din interior de la o femeie.

E prima data cand se inhama la o astfel de misiune. Din nefericire, evenimentele iau o turnura proasta. Fiecare ofiter este pus in fata unei provocari majore. Toti se lupta pentru a supravietui si a termina misiunea. Ce se va intampla? Vei afla de azi, pe Netflix!

”Triple Frontier” online – trailer VIDEO


„Pentru mine, e ca şi când te-ai îndrăgosti de cineva. Nu e niciodată la fel. Nu poţi descrie de ce, te prinde pur şi simplu. Pot citi un scenariu, mă gândesc la el, discut cu oamenii implicaţi şi îmi pot imagina că investesc câteva luni din viaţa mea în asta. Cu J.C. am mai colaborat pentru «A Most Violent Year» şi acum am avut ocazia să joc cu actori pe care îi admir şi cu prieteni de-ai mei, precum Pedro Pascal şi Garrett Hedlund, pe care îi ştiu de multă vreme.

Subiectul este foarte interesant. Una dintre direcţiile poveştii este aceea că tipii ăştia îşi dedică viaţa muncii pe care o fac şi de ce se întâmplă la finalul acestei cariere. Este ca o parabolă morală. Celălalt nivel al poveştii este angajamentul luat de SUA în întreaga lume şi cum au justificat anihilarea unor oameni răi, dar şi îmbogăţirea.

Distributie ”Triple Frontier” Netflix

Îi vezi şi te gândeşti care este momentul în care devin răufăcători. Ca privitor, când spui «aici au depăşit limita, pentru mine»? Când au decis să îl jefuiască pe şeful cartelului? Probabil că nu. Când au hotărât că trebuie să ucidă pe toată lumea pentru a ieşi din casă? Oamenii vor spune: E în regulă, sunt bani din droguri, oricum. Când au pierdut banii şi au început să împuşte săteni? Hm, nu, că plantau cocaină şi… Astfel, limita e împinsă tot mai mult”, a marturisit actorul Oscar Isaac.

”Nu există răspunsuri exacte, este vorba despre justificarea acţiunilor tale. Personajele aduc justificări morale acţiunilor lor. Eşti nevoit să îţi schimbi părerea pe măsură ce povestea se derulează. Personajul lui Oscar, în special, vine cu argumente raţionale, iar asta influenţează restul grupului.

De cele mai multe ori citesc scenarii şi văd filme care sunt foarte ferm trasate: trebuie să simţi aşa, să fii solidar cu persoana respectivă. Să spui povestea când lucrurile sunt fluide este interesant”, sustine Ben Affleck, citat de news.ro.

Publicat: 13 Mar. 2019, 19:14 Life
Pe aceeași temă