Claudiu Belu, noul transfer al FCSB, traieste o viata de LUX. Ii plac lucrurile scumpe si femeile frumoase

Publicat: 13 Mar. 2019, 17:43 Vedete

Claudiu Belu promite sa fie noua stea de la FCSB, dar si cel mai extravagant jucator care nu se uita niciodata la bani.

Fotbalistul este un mare impatimit al luxului, in special al masinilor si ceasurilor extrem de scumpe, dar si a vacantelor exotice si nu se fereste sa arate asta.

Ii place viata si distractia continua iar exact asta face seara de seara. Traieste momentul si fura inima femeilor, facand deseori victime printre acestea.

Claudiu Belu, noul transfer al FCSB, traieste o viata de LUX

Claudiu Belu, noul transfer al FCSB, traieste o viata de LUX

O mare pasiune o reprezinta masinile, cea mai recenta achizitie reprezentand-o un superb automobil marca Porsche, cu care a reusit s-o cucereasca pe blonda cu care a fost vazut recent in club.

Diana, noua lui iubita, este una dintre cele mai sexy partenere de fotbalisti. Pozeaza provocator pe retelele de socializare si innebuneste toti barbatii.

Inainte de a avea o relatie cu Diana, fotbalistul s-a iubit cu Madalina Pamfile. Recent, Claudiu a postat o poza extrem de provocatoare pe un cont de socializare unde poate fi vazut alaturi de Elena Alexandra Matei, PR-ul unui club din capitala si jucatoare de handbal la Spartac Bucuresti, dar si alaturi de Irina Sihota.

Fostul jucator Gabriel Canu l-a numit pe Claudiu „Bilzerianul din Giurgiu”, pentru ca, asemenea lui, este tot timpul inconjurat de femei frumoase si obiecte de lux, potrivit GSP.

Publicat: 13 Mar. 2019, 17:43 Vedete
Pe aceeași temă