EXCLUSIV | Cum își ține poftele în frâu, Larisa Udilă! Celebra influenceriță fuge de fast-food, dar adoră shaorma! “Sunt obsedată de zahăr!”

Publicat: 06 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Larisa Udilă este cotată foarte bine ca influencer. Are o viață frumoasă, călătorește foarte mult și nu are timp de nimic. Căsătorită cu fotbalistul Alexandru Ogică, Larisa Udilă a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la “Bravo, ai stil”. Ciao.ro a aflat chiar de la ea cum reușește să se mențină în formă, ce își dorește să facă de Paște și cât de încărcat este programul ei în această perioadă.

Larisa, cum e programul unui influencer de succes? Cum te împarți între programul de mămică, familie și viața profesională?

Zilele astea am un program foarte încărcat. De la 8 dimineața până la aproximativ ora 21.00 nu prea stau deloc, non-stop fac câte ceva!

Cum își ține poftele în frâu, Larisa Udilă!

Cât de mult te solicită băiețelul tău, Milan?

Eu, de obicei, apuc să stau cu el seara și puțin dimineața, pentru că atunci când muncesc, în timpul zilei rar mai avem momente când putem să stăm împreună și de obicei îmi este foarte dor de el. De el se ocupă mama, dar orice moment am liber din zi, chiar dacă e și la mijlocul zilei, fug repede să îl iau, să ieșim în parc, să avem un moment împreună.

Tu obișnuiești să călătorești foarte des. Aveai în plan să pleci în Dubai zilele acestea? Mai multe dintre vedetele de la noi au prins acolo inundația, vremea urâtă…

Nu și sincer îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost acolo în perioada asta pentru că am înțeles că a fost destul de nasol.

Cât de solicitant este jobul tău și cum reușești să te menții în top, cât mai sus?

Este destul de solicitatnt însă dacă îți place ce faci mergi de obicei până în pânzele albe cu absolut orice. Este solicitant, foarte obositor și probabil că dacă nu îți place ce faci nu ai putea să faci asta. Important este să îți placă jobul pe care ți l-ai ales și atunci nimic nu va fi obositor și nimic nu va sta în calea ta!

Îți dorești să mai apelezi la ceva anume în materie de artificii de înfrumusețare, să mai faci vreo schimbare pe viitor?

Îmi doresc să apelez la anumite artificii estetice dar o să mai discut cu un specialist și cu timpul o să mă decid exact dacă le fac sau dacă nu le fac. Așa dacă ar fi după mine clar că aș face vreo 10.000 de artificii, dar mulți medici îmi spun să stau liniștită pentru că nu e cazul, să mai aștept. La sâni am deja intevenție dar mai sunt alte câteva lucruri pe care mi le-aș dori însă aștept momentul potrivit.

Celebra influenceriță fuge de fast-food, dar adoră shaorma! “Sunt obsedată de zahăr!”

Reușești să ții diete?

De obicei încerc să am o dietă cât se poate de echilibrată. Dacă acum mănânc ceva dulce, mâine și poimâine încerc să compensez, să fie un echlibru. Nu mă abțin de la absolut orice dar încerc să fie un echilibru și să am  anumite momente în care să nu fac abuzuri frecvente,  adică să mănânc prostii fără oprire. Încerc să mai am 8 zile de detox și tot așa.

Dar dacă poftești la dulciuri sau la fast food îți faci aceste pofte?

De obicei fug de fast food. Singurul fast food pe care îl mănânc așa e pizza și shaorma. Shaorma mă omoară efectiv, ador shaorma, dar în afară de asta nu mănânc altceva. Burger nu mănânc nici la restaurant. Singura chestie care mă strică pe mine real este dulcele pentru că sunt obsedată de zahăr, am o problemă reală cu zahărul.

Tu și soțul tău va gândiți cumva la un al doilea copil?

Mă gândesc la asta dar nu acum…

Se apropie sărbătorile de Paște. Unde v-ați propus să mergeți, plecați din țară?

Nu cred că o să plecăm de data asta. Noi am călătorit foarte mult, inclusiv până luna trecută am fost plecați aproape non-stop în fiecare lună câte două săptămâni și am decis să  luăm o pauză de la călătorit. Ne  obosește foarte tare, avem alte priorități și vrem să ne mai oprim și să mai facem și alte lucruri.

Obișnuiești să ții post?

Așa ar fi normal și de obicei așa fac dar nu știu de ce anul ăsta chiar nu am ținut. Eu cred că trebuie să simți postul ăla cu tot sufletul nu trebuie să o faci ca să demonstrezi ceva. Nu m-am simțit pregătită anul ăsta, cu toate că ar trebui la cât bine am în viața mea chiar e nevoie de o mulțumire! Poate o să încerc să mă echilibrez și mobilizez dar la ce program încărcat am, avem atât de multe planuri!

Între shopping și călătorii ce ai alege?

Călătorii oricând!

În ce preferi să investești banii pe care tu îi câștigi acum? Sunt mulți care bagă banii în afaceri cu imobiliare!

Am investit și în afaceri cu imobiliare, prefer să investesc  și în imaginea mea, depinde de situație! Nu pot să spun că sunt o persoană care își dă ultimul ban pe haine dar îmi place să mai îmi fac câteva pofte.

Mai există divergențe sau discuții cu soțul de la copil sau cumpărături?

Nu! Soțul meu mă susține în tot  ceea de fac!

Publicat: 06 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×