Raluca Zenga arată incredibil la 39 de ani! Fosta soție a lui Walter Zenga întoarce privirile tuturor cu corpul său! GALERIE FOTO

Publicat: 29 Jul. 2021, 17:51 Vedete

Raluca își ocupa timpul înainte de pandemie cu călătoriile în toată lumea. Închidererea granițelor a întristat-o foarte mult pe românca stabilit în Dubai. Acum, aceasta a revenit la marea sa pasiune și a vizitat Africa, acolo unde a pozat super sexy! O puteți vedea în toate ipostazele în galeria foto!

Dar nu din cauza așa-zisului divorț sau a separării dintre ea și Walter Zenga. Ci pentru că frumoasa blondă nu a mai putut călători așa cum obișnuia și posta jurnalul călătoriilor și cele mai frumoase poze pe blogul său.

Pasionată de Africa și de Asia, acolo unde visează să-și deschidă un hotel boutique la un moment dat, cum s-a dat din nou drumul la călătorii, Zenga și-a făcut rapid bagajul și a plecat. S-a bucurat de Etiopia, pe urmele Angelinei Jolie, a experimentat viața sălbatică din Uganda, a făcut baie în cele mai tari lacuri și piscine și și-a arătat trupul care atrage privirile oricărui bărbat.

La cei 39 de ani, Raluca Zenga este o adevărată bombă sexy! Mamă a doi copii, fosta soție a lui Walter Zenga se întreține cum știe mai bine, trăiește viața la maximum, are tot ce își dorește și visează să călătorească în jurul lumii.

După despărțire de fostul mare portar al Italiei, Raluca își vede în continuare de viața  Dubai. Atât ea cât și Walter Zenga nu au oferit declarații oficiale cu privire la separarea dintre ei. Doar celebrul antrenor italian a recunoscut ruptura, anul trecut în luna octombrie, atunci când  a postat pe pagina sa oficială de Instagram un mesaj prin care a confirmat informația conform căreia divorțează de Raluca. Apoi, la câteva ore după ce a creat vâlvă în presă, italianul a șters mesajul.

În anul 2019 Raluca Zenga a călătorit în 11 țări în 11 luni. Frumoasa blondă a vizitat Portugalia, Maroc, Malaezia, Indonezia, Italia, Sri Lanka, Vietnam, Thailanda, Hong Kong, Coreea de Sud și Zanzibar (Tanzania). A venit apoi pandemia și lucrurile nu au mai fost atât de roz pentru influencerul de travel, așa cum Raluca este considerată acumîn Dubai.

 

Publicat: 29 Jul. 2021, 17:51 Vedete
Pe aceeași temă