Prima imagine cu fetita Gabrielei Cristea. Tavi Clonda nu a mai avut rabdare si a postat poza

Publicat: 13 mart. 2019, 15:55 Autor: Simona News 3

Cuplul este in culmea fericirii iar Tavi Clonda n-a mai putut rabda si a postat prima poza cu micuta lor.

Mai precis, este vorba despre imaginea de la ultima ecografie facuta de Gabriela, fiind si ultima poza de acest gen pentru ca in orice moment aceasta poate sa nasca.

Prima imagine cu fetita Gabrielei Cristea

Prima imagine cu fetita Gabrielei Cristea

„Sunt foarte emotionat sa impartasesc cu voi prima poza cu noua noastra minune din burtica lui mami Gabriela Cristea. Intrebare: seamăna cu Victoria? #maieputin #bebenou #bellavictoriamargot #primapoza #zeita” a spus Tavi Clonda pe contul de socializare, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Gabriela Cristea poate avea soarta Andreei Balan

Din pacate, Gabriela Cristea a fost avertizata de medic si trebuie sa faca mai multe controale decat in mod normal, fiind are o trombofilie, prin urmare nu poate sa nasca natural.

De asemenea, nu este exclus sa prezinte riscuri in timpul nasterii, si vazand ce a patit Andreea Balan, acum este foarte speriata, insa are speranta ca totul va decurge asa cum trebuie.

„Eu am un profil care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an și cinci luni distanță între cele două operații de cezariană. De aceea merg destul de des la medic. Andreea a trecut cu greu și o felicit!

În cazul meu, apropos de ce spunea Andreea, am fost avertizată încă de la prima vizită la medic ținând cont de mai mulți factori. Eu am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect. Eu am o trombofilie și am avut recomandarea medicului să fac cezariană.

Nu voiam să nasc natural la prima naștere, dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Sunt extrem de monitorizată, deoarece urmează să nasc în doar câteva zile” a spus Gabriela Cristea, potrivit evz.ro.

Publicat: 13 mart. 2019, 15:55 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă