Actrita Felicity Huffman din „Neveste disperate” a fost arestata pentru ca a dat mita sute de mii de dolari! Voia sa isi vada copiii inscrisi la universitati de top din SUA!

Publicat: 14 mart. 2019, 10:33 Autor: madalina m. Vedete

Doua cunoscute actrite, printre care si Felicity Huffman din "Neveste disperate" au ales sa recurga la o metoda ilegala. Acestea voiau sa isi vada copiii inscrisi la universitati de prestigiu din SUA.

Adevarul a iesit, insa, la iveala de curand. Felicity Huffman, dar si Lori Loughlin, cunoscuta din serialul „Full House”, au platit sume uriase pentru a le asigura viitorul copiilor lor. Ele isi doreau sa ii inscrie pe acestia la cele mai bune scoli, dar pe nemeritate.

Pentru ca banii pot cumpara orice, au apelat la serviciile unor intermediari. Acestia au falsificat dosarele viitorilor studenti, in speranta ca vor fi admisi la Yale, Georgetown, Stanford, Universitatea din California de Sud (USC), Texas, UCLA sau Wake Forest.

Din acest motiv, Felicity Huffman si Lori Loughlin au grave probleme cu legea acum. Cele doua femei celebre sunt inclupate intr-un caz de dare de mita. Intermediarii pe care ii foloseau au falsificat dosarele acelor copii, inclusiv rezultatele lor la examene, pentru a le facilita admiterea la universitate.

Actrita Felicity Huffman din „Neveste disperate” a fost arestata

Aceste manevre nu tocmai legale au fost facute la cererea unor clienti de prestigiu, se arata in rechizitoriul autoritatilor americane. Printre clientela s-au numarat nume grele de la Hollywood, precum cele doua actrite Felicity Huffman si Lori Loughlin. Ele nu ar fi singurele vedete acuzate ca au dat mita in acest mod.

Actrita Felicity Huffman din Neveste disperate a fost arestata pentru ca a dat mita sute de mii de dolari

Cel care se afla la conducerea retelei este un barbat pe nume William Singer, care a fost inculpat pentru patru capete de acuzare diferite. Printre acestea se numara extorcare si spalare de bani, el urmand sa pledeze vinovat in fata unui magistrat. Grupul pe care barbatul il conducea a primit in total o suma colosala.

Mai exact, este vorba despre 25 de milioane de dolari, primiti de la parintii celebri care erau dornici sa isi vada copiii admisi la universitati de top din Statele Unite ale Americii. De asemenea, pe lista vinovatilor sunt 33 de parinti, care au utilizat serviciul pe care William Singer il punea la dispozitie celor bogati. De asemenea, parintii ii plateau de obicei sume cuprinse dintre 200.000 si 6,5 milioane de dolari!

Doar Felicity Huffman a platit 15.000 de dolari, sub forma unor donatii, pentru ca una din fiicele sale sa fie admisa la o universitate din SUA. Banii au fost transferati sub forma unor donatii caritabile, pentru a nu ridica suspiciuni. Vedeta a fost adusa, cu o zi in urma, in fata judecatorilor. De asemenea, se afla in custodia autoritatilor cand s-a prezentat la Tribunalul din Los Angeles. Nu numai atat, pentru ca s-a aflat ca a trebuit sa plateasca o cautiune de 250.000 de dolari pentru a putea fi eliberata.

(sursa: pagesix.com)

Publicat: 14 mart. 2019, 10:33 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă