Jurnalista ‘agresiva’ Andreea Dumitrescu si-a dat DEMISIA. TVR ramane cu un om in minus

Publicat: 13 mart. 2019, 10:19 Autor: Simona News 3

Asta se intampla dupa ce luna trecuta Andreea a fost retrasa din Parlament si din conducerea departamentului sau.

Andreea Dumitrescu primise de scurt timp un alt domeniu de acoperit, si anume primariile, din cauza ca temperamentul ei vulcanic incepea sa cauzeze probleme TVR-ului.

Madalina Radulescu, directorul Stirilor TVR, a explicat la inceput lunii martie in fata Consiliului de Administratie al postului public motivul retragerii reporterului Andreea Dumitrescu de pe domeniile pe care le acoperea de mai bine de doi ani, si anume Parlamentul, PSD-ul si Curtea Constitutionala si mutarea pe un alt domeniu, si anume primariile, potrivit Adevarul.

Jurnalista ‘agresiva’ Andreea Dumitrescu si-a dat DEMISIA

Jurnalista 'agresiva' Andreea Dumitrescu si-a dat DEMISIA

Pana la urma, Andreea n-a mai rezistat si a facut ce a promis la sfarsitul lunii februarie: si-a dat demisia. Jurnalista a postat un mesaj de adio aseara, in care si-a motivat demisia si a urat ramas bun TVR-ului.

„Azi se încheie doi ani și un pic la TVR! Au fost frumoși, nervoși, pasionanti, cu oameni minunați de la care am avut multe de învățat, cu experiențe unice pe care nu știu dacă voi avea ocazia să le mai trăiesc.

A fost un loc in care mi-am făcut meseria cu mult drag și neîngrădit, iar când acest lucru nu a mai fost posibil pentru mine am ales să plec si sa încerc sa fac asta mai departe in alt loc.

Las însă în urmă o echipă care face toate eforturile în continuare pentru a aduce pe ecran știri echilibrate si documentate intr-o mare de zgomot.

In ciuda celor întâmplate in cazul meu am toată încrederea că ei vor reuși să mențină standardele unor jurnale ca la carte. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, a fost o onoare! Rămas bun, TVR!” a scris jurnalista pe pagina personala de Facebook.

Publicat: 13 mart. 2019, 10:19 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă