Jurnalist TVR, retras de post pentru ca e prea agresiv. Andreea se gandeste sa isi dea demisia

Publicat: 26 Feb. 2019, 17:40 Ciao.ro

Stirile TVR a decis sa retraga din Parlament si de pe conducerea departamentului un jurnalist pe care l-au catalogat 'prea agresiv'.

Jurnalist TVR, retras de post pentru ca e prea agresiv. Este vorba de Andreea Dumitrescu care lucreaza in TVR de doi ani. In aceasta perioada, activitatea ei principala a fost legata de Parlament si Curtea Constitutionala. Are 6 ani de presa, in total, si activitatea ei s-a desfasurat doar in politica.

Potrivit Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. Jurnalistei i s-a reproșat că ar fi „prea agresivă”. Sefa ei i-a propus un alt domeniu de acoperit, și anume primăriile.

Jurnalist TVR, retras de post pentru ca e prea agresiv

  • Din nefericire, jurnalista nu a fost de acord. „În acest caz, îmi dau demisia”, ar fi replicat Andreea Dumitrescu.
  • Din discutia cu sefa ei, jurnalista nu prea a lasat loc de intors. Aceasta sustine ca prefera sa plece din postul pe care il ocupa decat sa treaca la primarii. Angajata s-ar fi ofensat in momentul in care i s-a spus ca are intrebari ‘prea agresive’.
  • Andreea Dumitrescu nu a comentat informațiile. Doar că „ia în calcul demisia”, fără a preciza care sunt motivele acesteia.
Publicat: 26 Feb. 2019, 17:40 Ciao.ro
Pe aceeași temă