Petiţie halucinantă! Se cere demisia Andreei Esca

Publicat: 26 Jul. 2020, 14:44 Vedete
Petiţie halucinantă! Se cere demisia Andreei Esca

Manifest fără precedent! Peste 1000 de români au distribuit pe internet o petiție prin care se cere concedierea sau demisia Andreei Esca, de la pupitrul știrilor. „Afară de la știri” este mesajul ce însoțește petiția.

Adepti ai teorie conspiratiei care nu cred in existenta coronavirusului au postat pe internet un text prin care ii indeamna pe romani sa trimita o cerere tip la departamentul de resurse umane al postului Pro TV pentru demiterea Andreei Esca. Peste 1000 de oameni au distribuit aceasta postare, masiv, pe foarte multe grupuri de Facebook din Romania.

„Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică și dorim demiterea sa sau ca ea insăși să își înainteze demisia din trustul ProTV,” se arată în postarea publicată pe un grup privat de pe rețeaua de socializare Facebook. Semnatarii manifestului spun că, în caz contrar, vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmări.

Grupul pe care a apărut mesajul se numește ”Vaccinuri – Citește Prospectul” și este descris ca o revoltă împotriva cenzurii informațiilor care îndeamnă la citirea prospectelor vaccinurilor.

Andreea Esca, pusă la zid după interviul care a impresionat până la lacrimi

Andreea Esca a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ei. După ce nu a mai apărut pe micile ecrane, oamenii și-au dat seama că prezentatoarea TV ar avea probleme de sănătate, mai ales că ne aflăm încă în pandemie. Iar totul a fost confirmat chiar de prezentatoarea TV, ieri. Ea, soțul și unul dintre copii au fost infectați cu noul coronavirus.

Însă, imediat după ce omul de televiziune a făcut mărturisirile respective, aceasta a fost aspru criticată pe internet și chiar acuzată că ar fi luat bani pentru a spune că e infectată.

ă publica cunoscută chiar și în Europa ai făcut anunțul ăsta sub pretextul că fiind persoană publica ești și mai credibilă, dar atât tu, cât și televiziunea ați fost plătite pentru acest anunț mincinos. În spital ai putut sta la fel cum a stat și Marcel Pavel pentru 100.000 de euro”, este doar unul dintre comentariile de pe internet. arată Fanatik.ro.

„Eu am schimbat instant programul când am văzut-o cum minte si debitează prostii. Chiar nu mă așteptam la ea. Dar nah, banii sunt buni. Fie că ești Esca, Pavel sau alte vedete”,„Bine că de 4 luni, ne îndemni să păstrăm distanța și să purtăm mască, însă tu ai făcut exact opusul. Virusul nu ține cont de NIMIC atunci când acționează”, sau „Cam repede s-a vindecat”, au mai scris internauții.

 

Publicat: 26 Jul. 2020, 14:44 Vedete
Pe aceeași temă