Tipa asta are 25 de ani si 30 de kilograme! E cea mai slaba femeie pe care ai vazut-o vreodata! Milioane de oameni o urmaresc pe Youtube!

Publicat: 26 feb. 2019, 16:26 Autor: D. C. Life

Mainile ei sunt atat de subtiri incat are aspect de bibelou. Fanii ei presupun ca are zile intregi in care nu mananca nimic.

Anorexica asta are 25 de ani si 30 de kilograme! E cea mai slaba femeie! Eugenia Cooney este o tanara vlogger-itza din SUA care a reusit sa straga o comunitate uriasa in jurul ei doar pentru ca era foarte slaba.

Desi in videourile pe care le publica nu vorbeste niciodata despre anorexie sau despre conditia ei, se pare ca foarte multa lume se teme ca ea este un exemplu negativ pentru tinerii care o urmaresc si vor sa o interzica pe Youtube.

S-a semnat chiar si o petitie care a strans mai bine de 20.000 de oameni pentru ca Youtube sa-i inchida canalul. Desi e aparent inofensiova, fata asta a uimit milioane de oameni prin felul in care arata corpul ei. Este atat de slaba incat abia poate merge si nu se poate tine foarte mult timp in picioare.

La cei 25 de ani ai sai are doar 30 de kilograme si bratele sunt extrem de subtiri. Nu vorbeste niciodata despre ce mananca sau cat de mult a reusit sa slabeasca, desi fanii ei o implora sa faca asta. Se pare ca intreaga ei comunitate se imparte in 2 mari categorii.

Anorexica asta are 25 de ani si 30 de kilograme

Unii chiar o incurajeaza sa continue si o lauda ca arata foarte bine si chiar si-ar dori sa semene cu ea si altii care sunt realmente ingrijorati in ceea ce priveste starea ei de sanatate.

Intr-o perioada in care a lipsit de pe social media si nici nu a mai postat nimic pe Youtube mai multi fani s-au temut ca ea ar fi putut sa moara sau sa fie in stare critica in spital. Din cate se pare ea a decis doar sa ia o pauza si arata la fel de bine ca de fiecare data, desi la cele 30 de kilograme ale ei oricand i se poate intampla orice.

Cazul ei este unul dintre cele mai extreme de anorexie si din cate se pare are deja un medic alaturi de ea care o urmareste atent si care ii evalueaza constant starea de sanatate.

Publicat: 26 feb. 2019, 16:26 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă