Fostă prezentatoare de televiziune, la un pas de moarte! Cum arată acum, după ce a ajuns să cântărească 38 de kilograme!

Publicat: 14 ian. 2020, 11:27 Autor: Elena Vedete

Flavia Apostol a fost la un pas de moarte, în anul 2013, atunci când greutatea ei a ajuns la 38 de kilograme, fiind diagnosticată cu anorexie. Starea ei de sănătate s-a îmbunătățit între timp, iar vedeta se simte și arată mai bine ca niciodată! 

Anorexia de care suferea Flavia Apostol a fost la un pas să o ucidă! ”Abia la 38 de kilograme mi-am dat seama că mi-am închis toate ușile. Refuzam orice ajutor. Mă duceam la sală, alergam, chiar dacă eram foarte slabă. Mulți îmi spuneau că sunt urâtă, oribilă, că arăt îngrozitor”, povestea Flavia Apostol la vremea respectivă.

Însă, faptul că a cunoscut bărbatul care i-a devenit soț mai târziu, i-a schimbat viața. Acum, formele ei s-au rotunjit și a devenit de nerecunoscut.

Mai mult decât atât, Flavia Apostol a bifat câteva succese și în viața profesională. Fosta prezentatoare de la Money Chanel are acum o televiziune online – Woman TV – și a scris și o carte în care povestește despre experiența prin care a trecut din momentul în care a realizat că suferă de anorexie.

Declarații halucinante din perioada în care era anorexică

“Am fost crescută să mănânc carne, lapte, ouă, prăjeli, prăjituri, adică mâncam absolut normal, iar fără să fac niciun efort stagnam la o greutate de 52-53 de kilograme la o înălţime de 1,72. Dacă-mi puneai o prăjitură în faţă o mâncam cu mare plăcere. Nu am fost niciodată nemulţumită de felul în care arătam, deoarece nu am depăşit o anumită greutate. Nu am avut probleme cu îngrăşatul prea mult şi nici vreun complex de acest gen.

Însă, treptat am ales să-mi schimb obiceiurile alimentare cu care am crescut, deoarece am conştientizat cât este de important să mănânci sănătos. Din moment ce realizam emisiuni cu nuriţionişti şi mă documentam foarte mult pe această temă, am conştientizat că este mult mai sănătos să mănânci fructe şi legume. Carnea nu îmi place şi am renunţat la ea. Am zis să nu mă chinui cu ceea ce nu-mi place, ci să merg pe ceea ce-mi este poftă, însă vorbim doar despre alegeri înţelepte.

La sfârşitul lunii aprilie a.c. (n.r.: 2013), pur şi simplu brusc, peste noapte m-am aşezat la masă dimineaţa şi nu am mai putut să mănânc. Îmi era foame, îmi era poftă, însă nu puteam să înghit, stăteam foarte mult la masă din dorinţa de a mânca şi totuşi nu reuşeam. Stăteam o oră, dar mâncăm foarte puţin şi încercam să mănânc ceea ce-mi doream, numai că imediat mi se lua pofta. Mâncam foarte puţin şi nu-mi era poftă, masa era un supliciu, un adevărat chin.

Când ştiam că se apropie ora mesei îmi venea să o iau la fugă. Am văzut că nu mai pot să mănânc, mă urcam pe cântar şi vedeam că scad sutele de grame, după care am ajuns să pierd kilograme. Şi mi-am dat seama că nu este bine şi m-am speriat. Acest lucru s-a întâmplat foarte rapid, nu mă mai puteam hidrata, nici nu puteam să mănânc, mi-am făcut un calcul al caloriilor şi ajunsesem la 400 de calorii pe zi, dar fără să-mi doresc acest lucru. Efectiv, cantităţile pe care le consumam eu însumau acest număr caloric”, a declarat Flavia Apostol în urmă cu șapte ani pentru eva.ro.

Publicat: 14 ian. 2020, 11:27 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă