Mirela Vaida, câștiguri uriașe din televiziune! Vedeta a dezvăluit tot

Publicat: 04 dec. 2019, 17:45 Autor: Simona Vedete
Mirela Vaida, câștiguri uriașe din televiziune! Vedeta a dezvăluit tot

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Ok!, Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a povestit cum a început cariera în televiziune și câți bani a câștigat.

Totul a început când era studentă la Facultatea de Drept și locuia la cămin.

„Am stat în căminul facultăţii, eram câte şase fete în cameră, aveam paturi suprapuse, băi mixte, foarte urâte, foarte murdare. Am trecut prin toate etapele. Să ştii că m-au ajutat lucrurile astea, mi-au dat o oarecare independenţă, o anumită putere. Nu am făcut niciodată ifose, m-am mulţumit cu puţinul care mi s-a dat.

Am cules ce e bun din fiecare situaţie. Am trăit viaţa de student la maximum, fără prea mulţi bani de buzunar, cu pâine cu pateu şi suc accidulat, ca să ne ţină treji toată noaptea, ca să învăţăm în sesiune. A fost frumos, nu regret nimic şi aş lua-o oricând de la capăt. În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter.

Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a spus Mirela Vaida pentru Ok!.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei.

Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum. Un apartament mic din Drumul Taberei, pe care l-am închiriat, dar încă nu am achitat creditul”, a mai spus aceasta.

Publicat: 04 dec. 2019, 17:45 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă