Adela Popescu, dietă neobișnuită după cele două nașteri! Vezi ce mănâncă în fiecare zi

Publicat: 03 dec. 2019, 17:16 Autor: Simona Vedete
Adela Popescu, dietă neobișnuită după cele două nașteri! Vezi ce mănâncă în fiecare zi

Una din cele mai îndrăgite vedete din România a povestit cum se menține în formă după ce a născut doi copii.

Adela, care este căsătorită cu Radu Vâlcan, a povestit pentru revista VIVA!, cum a reușit să scape de kilogramele accumulate pe parcursul celor două sarcini.

„Înainte să îl nasc pe Alexandru făceam mișcare. După ce l-am născut am avut scuza asta, că trebuie să am grijă de copil și că nu am timp. După care noi am știut imediat că ne mai dorim un copil. Am zis «ce sens are să slăbesc ca să mă îngraș la loc? Nu mai slăbesc». Și nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală…

Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a și adus tatăl meu de la Șușani roșii gustoase.

Avem o doamnă la platou care are grijă de noi și în fiecare dimineață ne face griș cu lapte. Și ne face un castron sănătos de griș. Nu am cum să nu mănânc, îți dai seama. Plus că avem tot timpul aniversări…mâncăm, ce să mai”, a declarat Adela Popescu pentru revista VIVA!

Publicat: 03 dec. 2019, 17:16 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă