Cum arata casa lui Ruby. Cantareata isi amenajeaza un penthouse in Bucuresti VIDEO

Publicat: 12 Mar. 2019, 19:02 News 3

Dupa ani de munca prin toata tara, pe la diverse cantari si concerte, cantareata mai are putin si se asaza la casa ei. Cea noua!

Cantareata a marturisit ca si-a cumparat un penthouse in Bucuresti. Dar cum arata casa lui Ruby? In prezent este un santier in care oamenii muncesc de dimineata pana seara. Cantareata a publicat pe blogul ei un clip video din timpul unei vizite de verificare 🙂 Ruby si-a amenintat iubitul ca il omoara! VIDEO

Ruby si-a achizitionat un penthouse pe care il renoveaza de la zero. Artista se va muta in el cel mai probabil la finalul anului. Cantareata va locui impreuna cu Robert, iubitul ei cu care a fost in Asia Express, si cu bunica ei, cea care a crescut-o de mica. Ruby, amenintata de iubitul ei. De la ce a pornit toata cearta VIDEO

Cum arata casa lui Ruby VIDEO

  • „Mergem la apartament sa vedem ce s-a intamplat acolo. S-au schimbat multe lucruri, dar arata intr-un mare fel. Este 60% gata. Voi face niste poze pentru Instragram. Am terasa si bate soarele, sunt foarte fericita. Se vede foarte frumos si suntem foarte recunoscatori.
  • Placile de faianta sunt speciale, Ciprian a dus o munca migaloasa sa le puna. Exista o singura sansa sa le pui calumea si trebuie sa profiti de ea. Sunt foarte sensibile, se pot sparge foarte usor. Sunt placi si de pana la 3 m.
  • Am litere si oglinzi pe tavan. In Asia Express am dat cu bidineaua un intreg perete. E munca grea cu bidineaua, in India nu au trafalet. Am multe produse de baie si unele se pun si acum. Nu stiu ce e ala spiral.
  • Am vrut sa fac un dressing, dar nu am mai avut loc. Am improvizat ceva. Am un cap de dus auriu, o sa curga apa din el. Am faianta altfel in baie, e totul diferit. In living am parchet (n.r. model vechi). Peisajul e WOW, abia astept sa ma trezesc aici.
  • Locul meu sacru din casa asta e baia mea preferata. Peretele e negru, faianta e leopard. De mult imi doream o baie leopard si eu nu am multa minte. Stau la etajul 17 si sper sa reusesc sa pun un jacuzzi pe terasa. Trebuie sa il pun cu macaraua. Iubitul meu va avea un loc de joaca. E camera lui speciala”, a marturisit Ruby pe video.

Asia Express. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo, iar Ruby a izbucnit in hohote de plans! „Nu mai sari in fata tuctuc-ului ca imi bag p*&a in el de concurs si de tot!”

Publicat: 12 Mar. 2019, 19:02 News 3
Pe aceeași temă